Introduktion til mit datingliv

Så er jeg kommet til, hvad mange nok har glædet sig til. Jeg skal fortælle jer lidt om mit datingliv. Jeg har overvejet meget, hvad jeg skulle gøre med den her kategori, og jeg har stadig ikke fundet det rigtige svar. Der er en del problematikker forbundet med kategorien. Hvor meget skal jeg dele ud af noget, som er privat? Det indebærer jo ikke kun mig. Jeg har taget en beslutning om at udelukke nogle ting fra ligningen, men jeg har stadig mange historier og tanker at dele ud af. Måske kan I endda relatere til det. Du kan ikke sige dating, uden at sige Tinder, og jeg er selvfølgelig på Tinder, omend jeg sletter det fra tid til anden.

Hvad bruger jeg Tinder til?

Let spørgsmål. Men svaret er svært at forstå for mange, da alle har en mening om Tinder, selvom de aldrig har brugt det. Jeg bruger Tinder til at møde nye mennesker. Så enkelt er det. Jeg har altid haft let ved at møde nye mennesker, fordi jeg synes, det er spændende og samtidigt prøvende. Alle har deres egen historie og intention med Tinder. Der er dem, som søger det seriøse, dem, der ikke helt ved og dem, som kun søger noget useriøst. Hvem er jeg så? Jeg er midt imellem. På den ene side, vil jeg gerne finde en sød kæreste, som jeg kan have det sjovt med. På den anden side, er jeg ikke villig til at gå på kompromis med rigtig mange ting. Derfor ender jeg midt imellem. Og så er der lige dét faktum, at jeg er 187, hvilket ikke gør tingene nemmere, men det kommer jeg ind på i et andet oplæg.

For nu er konklusionen, at jeg er åben for at møde nye mennesker. Lad os ikke gå dybere end det. Det er først søndag i morgen jo.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.