Hvorfor skal jeg bare kalde dig Ditte?

Mange har spurgt, hvorfor jeg kalder min blog og Instagram for “Bare kald mig Ditte”. For at svare på det spørgsmål, skal vi skrue tiden tilbage til 27. maj 2017. Dengang spillede jeg for Nykøbing-Falster Håndbold, og vi spillede tredje og sidste DM-finale mod København Håndbold i Arena Næstved (Næveren). Vi gik hen og vandt. Jeg selv havde 0 redninger på 2 straffe (smooth), så jeg bidrog i den grad også til kampens spænding (selv tak).

Samme dag blev det offentliggjort, at Sofie Flader (Dr. Flader), Louise Kristensen (Lulu) og jeg skiftede til Aarhus United. Og her kommer historien så. TV2 Sport skrev dengang en artikel om det, hvor de skrev at vi tre skulle skifte. Så langt, så godt. De lægger et billede ud af os tre i hver sin forfatning. Fyi jeg var plørefuld, da de interviewede mig. Jeg havde drukket champagne, øl og fået absolut ingenting at spise. God kombi. Jeg var i det hele taget ikke i forfatning til et interview, så jeg lukkede bare lort ud. Haha. Flot Ditte!

Den skarpe læser har nok allerede spottet fejlen, som pr. dags dato ikke er ændret. Kan I se det??

Dengang stod fejlen også i overskriften, men i dag er den kun i billedteksten. De skriver følgende:

Tre nye spillere er på vej til Aarhus United. Det drejer sig om fra venstre Louise Kristensen, Sofie Flader og Dorte Vind

TV2 Sport

DORTE VIND?! ARE YOU KIDDING ME?! HVORDAN KAN DU IKKE MIT NAVN? JEG ER 187 CENTIMETER AF REN KÆRLIGHED OG HUMOR. JEG HEDDER DITTE VIND! VIND SOM BLÆST OG DITTE EFTER DITTE MENNESKEBARN. ET AF DE STØRSTE LITTERÆRE VÆRKER I DANSK HISTORIE AF MARTIN NEXØ. Bum. Husk det. Skriv det ned. Sig det til din far og mor.

Dengang fik jeg en masse beskeder fra venner, gamle trænere og gamle holdkammerater, at TV2 Sport havde kaldt mig Dorte og fra da af, blev det en joke. Jeg ændrede straks min instagram til “Bare kald mig dorte”, men som tiden gik, forstod færre, hvad jeg refererede til. I sidste ende blev det til “Bare kald mig Ditte”. I dag spiller jeg med nogle, hvis referenceramme starter fra 2018. De ville ikke vide, hvem Joachim Boldsen var, hvis han stod foran dem. Forstår I, hvad jeg arbejder med? Jeg tør slet ikke nævne Nutella-reklamerne med ham. Kan I huske dem? Det kan alle mine holdkammerater ikke…

Tilbage til DM guld med NFH og en plørefuld DORTE VIND. Vi blev bespist i arenaen i Næstved og senere, blev vi hentet med partybus, som kørte til arenaen i Nykøbing. Good times. Da vi nåede til hallen var jeg endnu fuldere (hvad kommer efter plørefuld?), da jeg ikke havde spist meget i Næstved (fejl nr. 1). Jeg husker dog, at jeg fik lov til at ryge borgmesterens cigar (nej, det er ikke et metafor. Gud forbyde det), inden jeg begyndte at hoste som en gal og gav den videre til massørens søn. Ja, dernede er vi alle venner. Jeg fik også holdt en noget akavet tale, snakket lidt med nogle venner og så ramte katastrofen. Jeg gik død. Klokken var 21, da jeg lå hjemme i min seng og måtte fejre DM med spand og vand. Been there, done that and never going back. Jeg har kun én ting at sige til fremtidige DM-vindere: spis for fanden, ellers overlever I ikke.

Jeg har stadig min guldmedalje, og den ligger fremme til skue. Jeg er ekstremt stolt og taknemmelig for den oplevelse. Så vildt! Måske laver jeg et indlæg om det en dag? Skriv en kommentar, hvis I vil høre mere om den tid. Kan i hvert fald fortælle lidt om tinderlivet i Nykøbing. Det minder meget om tinderlivet i Holstebro 😉

DM Guld med NFH 2016/2017

2 comments

  1. Jeg anede ikke at der fandtes Tinder i Nykøbing F. Can it be true?

    Du er for grineren. Referencerammen starter i 2018… damn nu føler jeg mig gammel jeg kan stadig huske 00erne

    Liked by 1 person

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.