Det her drikker jeg altid efter kamp

Nu tænker I nok: NEEEEEJ ENDNU EN REKLAME FOR PROTEIN- ELLER MIRAKELDRIK FRA ET ELLER ANDET LORTEMÆRKE, SOM LOVER LYKKE OG LORT! Men bare rolig. Det er slet ikke sponseret indhold, men hvis det var, ville jeg være lykkelig (og fuld) resten af mine dage. Det er i en helt anden boldgade. Nu skal I få min hemmelighed bag tung søvn efter kamp.

FOTO: MARC ANDERSEN (PHOTOANDERSEN.DK)

Lige efter kamp plejer jeg at drikke kakao. Det er én af de ting, som bl.a. Team Danmark anbefaler. Jeg plejer også at være rimelig tom i maven efter en kamp, så jeg har brug for noget hurtigt og letfordøjeligt. Jeg plejer at spise 3 timer før kampstart, så ved slutfløjtet er det 4-5 timer siden, jeg sidst spiste. Jeg føler mig ikke sulten, fordi jeg har været oppe og køre mentalt, så kakao er bare godt at starte på.

Når jeg så har været sund og fulgt Team Danmarks råd, så går jeg i slikposen og spiser gerne en 5-10 stykker slik/chokolade. Det er lige, hvad min appetit orker på dét tidspunkt. Det er meget forskelligt fra klub til klub, hvad der bliver tilbudt efter kamp, men der er altid slik. Vores trænere spiser også altid af det. Samme med fysser, hvis de tør.

Når vi så har været i bad og sat os i bussen, får vi almindelig, dansk smørrebrød i form af brød, æg, gulerødder (alt for sundt), agurk, leverdreng (den med bacon – yummy), kødpålæg (kedeligt), og hvad der ellers hører til. Jeg er en leverdrengspige, så jeg får stort set altid to flade med baconpostej og agurk. Derefter kan jeg ikke rigtigt spise mere, medmindre der er kage 😀 Som så mange andre har jeg en ekstra mave bare til kage, så jeg får altid et stykke eller to (læs: 4-5) i bussen. Når vi spiller hjemme, får vi også mad i hallen. Det er total luksus. Elsker Jettemors mad ❤

Tip nr. 1: Jeg får altid en øl i bussen til at dulme nerverne. Det burde man indføre overalt. Vi er ikke så mange, som udøver det i TTH, og jeg gør det heller ikke hver gang. Vi får nemlig ikke Odense. Man kan tage pigen ud af Odense, men man kan ikke tage Odense ud af pigen. Vi drikker Royal (whaaat). Hvis vi fik Odense classic eller min yndlings Odense 1859, så ville jeg drikke øl efter hver kamp. Team Danmark ville nok slå mig ihjel, hvis jeg anbefalede det, men hva’ fa’en…

Tip nr. 2: Når jeg kommer hjem og er faldet mere til ro, tager jeg en kop te (mynte- eller grøn te er bedst) med kandisstang, citron OG ROM. Ja, I læste rigtigt. Jeg drikker en regulær romtoddy, og det er seriøst en mirakelkur. Jeg bliver blød som smør og træt i knolden. Det hjælper mig med at sove tungere, fordi jeg har svært ved at falde til ro efter kamp. Jeg bliver selvfølgelig ikke fuld. Det er ikke meningen. Jeg skal bare have varme og ro i kroppen, som rommen giver mig. Det er virkelig anbefalelsesværdigt.

Det startede i Århus på Café Vestergade, hvor mine forældre og jeg gik hen efter kamp. Første gang, vi var der, bad jeg om en myntete, men jeg havde brug for noget ro, så de gamle sagde, jeg bare skulle bede om lidt rom i teen. Siden har jeg fået mange variationer af den på caféen, fordi der var åbenbart kun én bartender, som vidste, hvordan den skulle laves (come on, det er kun et skvæt), men når den bliver lavet rigtigt, er den også dét værd.

Tip nr. 3: Igen handler det om alkohol. Haha. Men hvis man ikke har rom, kan et glas rødvin også gøre underværker. Her overskrider jeg selvfølgelig også alle love indenfor restitution, men hold det inden for normalen. Det er ikke meningen, man skal blive fuld. Du skal bare have ro i kroppen.

Restitution a la Ditte Vind. Prøv det.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.