10 navne du aldrig må kalde mig

Du kan kalde en kvinde for mange ting. Det kan være af kærlighed eller af mindre positiv karakter. Jeg er fx blevet kaldt so, kælling og Dorte af forskellige parter, men det her indlæg er af en mere humoristisk karakter. Jeg har nemlig samlet nogle af de navne, som jeg ikke kan holde ud at blive kaldt. Kært barn har mange navne, men der er grænser.

Mine forældre kalder mig Puttehøne og Putte, men ikke så ofte skat. Det bruger vi faktisk ikke så meget. Når de gør, siger de “vores lille skat”, men vi ved allesammen godt, at jeg aldrig har været lille. Min mor manglede blod, da jeg skulle fødes, så lad jer ikke snyde. Min far kalder mig udelukkende for Gøj, som vist nok kommer af Røjsengøjser, som jeg blev kaldt af min familie, da jeg var mindre. Jeg er faktisk lidt usikker på, hvor det kommer fra. Vi havde også en hund, Miki, som jeg kaldte Gøjsi, så der er ikke meget kreativitet hjemme hos familien Vind. Til gengæld bliver jeg den dag i dag stadig kaldt Barbie Girl af min kusine. Det kan jeg faktisk meget godt lide. Spørg mig ikke, hvorfor. Jeg ligner jo ikke ligefrem en dukke, men det er sødt, og hun er en af mine nærmeste veninder.

Der er noget med navne på Fyn. Jeg fik engang at vide, at fynboer sætter “i” på navne. Det er leifig for os, selvom det kan blive en anelse utidigt nogen gange. Hæhæ. Slå op i den fynske ordbog, hvis I er i tvivl om, hvad jeg mener.

Nå, men når det gælder mænd, der giver mig kælenavne, så sætter jeg grænsen ved de her. Her nævner jeg ikke alle de navne, som har noget med min højde at gøre. Det bliver et andet indlæg.

  1. Musse/Mussi: don’t even dare. Jeg synes, det er så nedladende et kælenavn. Jeg kalder søde dyr for Mussi, fordi de er dejlige og ikke har en mening. Jeg kalder mine veninder for Mussi, fordi de er dejlige. Jeg vil ikke selv kaldes Mussi af en mand, fordi JEG ER IKKE EN MUSSI! Måske vil jeg en dag acceptere det, måske vil jeg ikke. Det er vel lidt som at stikke en finger hen, hvor den ikke er umiddelbart er velkommen. Måske er den en dag… af en anden.
  2. Knurremis: Kan I huske den dille? Eller var det bare mig? Jeg havde drengevenner, som kaldte mig knurremis, hvis jeg var irriteret. Det føles bare nedladende – igen. Bare stop.
  3. Bøllemis: Igen noget med en mis. KAN VI STOPPE DET NU?!
  4. Alt med -mis eller to s’er. Det skal udslettes fra alle ordbøger NU!
  5. Nullergøj: Har I mødt kærestepar, der kalder hinanden for Nullergøj? Ja, det er bare ikke sexet. Jeg har nok i Gøj og Gøjse. Min kæreste skal ikke kalde mig Nullergøj.
  6. Alt med -mås: Sveskemås, Lækkermås, Honningmås (?). Jeg svarer dig ikke, hvis du kalder mig det. Punktum.
  7. Trunte: Jeg troede, den var død. Hvem har lyst til at kaldes Trunte?
  8. Mulle: Jeg hedder ikke Mulle. Det er der en anden, der gør. Al anden brug er blasfemi.
  9. Basse: DU SKAL IKKE KALDE MIG BASSE, SOM OM JEG ER EN TYK BABY! Det går altså ikke. Det kan man kalde folk, der hedder Sebastian. Ikke kvinder, der hedder Ditte.
  10. Prinsesse: HAHAHAHAHA! Det er et absolut no-go. Så hellere kald mig Dorte. Det kan jeg da grine af.

Kan I komme på andre kælenavne, som I også hader at blive kaldt af jeres kæreste/date?

One comment

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.