Jeg så min exflirt på en reklame for…

For et par måneder siden, spankulerede jeg ned ad Vestergade i Odense sammen med mine forældre. Vi skulle have brunch på Cuckoo’s, og da vi går forbi Normal, ser jeg en af de der reklametavler på gaden. Tiden stopper lige et sekund. Ham har jeg set før. Ham har jeg sgu da datet i Århus!

Det viser sig, at reklamen er fra Cryos sædbank. Cool banan. Jeg råber til mine forældre i samme sekund: MOR OG FAR SE! HAM HAR JEG DATET! De synes ikke, det var helt lige så sjovt, som jeg gjorde. Det er sgu sejt nok og meget beundringsværdigt, men jeg kunne ikke stoppe med at grine. HVAD ER CHANCERNE FOR AT SE SIN EKS PÅ EN REKLAME FOR EN SÆDBANK?!

Burde man ikke lige nævne det til en tinderdate? “Øh, bare så du ved det, så har jeg omkring 14 børn. Måske 15 fra næste uge. Jeg kender dem bare ikke.” Eller er det bare mig? Så havde jeg da i det mindste en mulighed for at spørge ham, om han tager mobilpay.

Noget andet er, hvis nogen genkendte ham, hvis vi blev kærester. Her kan man da tale om en akavet snak ved bordet, hvis søster spørger: “Har jeg ikke set dig før?”

Uanset hvad, så bliver de børn helt sikkert søde, kloge og måske endda veganere. Det var han nemlig(!)

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.