Fordom nr. 1: 50% af damespillere er lesbiske

Jeg har givet jer muligheden for at komme med jeres fordomme om damehåndbold. Den første ligger lige til højrebenet. Jeg fik den af en flink følger på Instagram og tak for det. Den findes i større og mindre grad, hvis man laver en rundspørge, tror jeg. Jeg har bl.a. overhørt, at “ALLE damespillere er lesbiske”, “de knalder med hinanden” og “håndbold er en lebbesport.”

For det første, OG HVAD SÅ? Det er jo fuldstændig irrelevant og ligegyldigt.

For det andet, så har jeg ikke kendskab til alle damespilleres præferencer, og jeg er heller ikke interesseret i det for at være ærlig. Lad os lige få det på det rene: det har ABSOLUT INGEN NADA WHAT SO EVER indflydelse på spillet, så folk må sgu pille på, hvem de har lyst til. Hvis det altså er gensidigt. Skal ikke opfordre nogen til kriminalitet på min blog. Så er det af vejen.

Det her er min personlige erfaring og holdning. Jeg kender af gode grunde ikke alle (igen: jeg er ligeglad). Men NEJ, det er ikke sandt. Jeg er fx heteroseksuel, og det er de fleste, jeg har spillet med, tror jeg. For at være ærlig, så synes jeg, det er et svært emne at skrive om. Det er i virkeligheden nok en meget lille procentdel af damespillere, som har andre præferencer, og fred være med det. Vi knalder ikke med hinanden. Det er der sgu ingen, som har energi eller tid til.

Før jeg startede til håndbold og igennem min håndboldkarriere har sporten – efter min mening – udviklet sig til en såkaldt “divasport”, hvor man skal have make-up på, brune ben, korte shorts og fletninger i håret. Det startede allerede på U14, hvor mine holdkammerater foldede deres shorts op, så de sad i røven. Derudover skulle man huske sit fladjern til Nøvling Cup, fordi vi skulle til sodavandsdiskotek med alle drengene (det var tider). Du ser også tendensen i dag, hvor flere og flere piger “gør sig lækker” inden tv-kamp, tager sol eller bruger spraytan. Jeg skal gerne være den første til at indrømme, at jeg har både taget sol og brugt spraytan på min blege stænger.

Jeg er heteroseksuel og single. Andet bekymrer jeg mig ikke om. I stedet kender jeg en del damespillere, som er single, så I, mænd og damer, kan godt få fingeren ud. Vi er meget elskværdige væsener.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.