Jeg har farvet mit hår pink!

Jeg har gået med tanken i noget tid, men grundet skepsis blandt folk har jeg ikke taget springet før nu. Jeg har også en silver rose permanentfarve liggende i min skuffe til en dag, jeg keder mig. Det er samme farve som min sofa. Denne gang fik jeg idéen af min frisør, der selv havde farvet håret lilla. Men lilla har jeg prøvet før, og jeg lignede lidt en slidt glædespige, så det skulle være noget nyt denne gang. Pink skulle det være!

New year, new me!

Når jeg farver mit hår pink, er der selvfølgelig en chance for at ligne lort. Det er jo ikke helt meningen, at håret skal have den farve. På trods af det, så begav jeg mig ud i det, og jeg synes faktisk, det er blevet flot. Der er stadig chance for, at det trækker op til slidt glædespige men udsigterne er minimale. Der er overvejende badass superheltinde på vej til jer. Selv mine forældre måtte se sig overtalt af lokkerne, så I andre kan lige så godt vænne jer til det de næste par uger. Det er januar, og vi er alle sultne efter forandring.

Jeg glæder mig til at spille kamp med garnet. Kunne det ikke være sjovt at være kendt som hende den flamboyante håndboldspiller med fem farver i håret? Jeg tænker, jo! Så kunne jeg løbe ind til McFly med Five Colors In Her Hair.

Nedenfor kan I se lokkerne. FYI farven bliver vasket ud efter ca. fem vaske, så den bliver ikke for evigt. Men det er nok også meget godt…

Hvad synes I? Og hvilken farve skal jeg prøve næste gang?

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.