Efter 6 måneder på Tinder i Holstebro har jeg lært følgende – del 2

Hvis I ikke har læst del 1, så gør det nu. I får ikke en bedre introduktion end det.

  • “Hvad er dit rigtige arbejde?” forekommer ret ofte. JEG SPILLER HÅNDBOLD. HVAD LAVER DU MÅSKE?!
  • Der findes også de desperate typer, som opsøger én på alle slags medier. Jeg bad en fyr om at skrue ned, da han havde formået at følge mig på insta, tilføje mig på Snapchat, ansøge mig på Facebook, spørge, om han ikke skulle komme til en kamp, lave puslespil med mig og se film med mig på et par timer. DET ER FOR MEGET! STOP DET.
Gudskelov er Lasse et almindeligt navn…
  • DE KENDER ALLESAMMEN HINANDEN! Du skal passe på, hvem du matcher med, for din nuværende date kender sikkert ham, du datede for 3 måneder siden.
  • Rygtet går hurtigt herude, og hvis du begynder at date en fyr, begynder en håndfuld af hans venner at følge dig på Instagram. Det oplevede jeg aldrig i Århus.
  • Der er mange mænd, som har børn. Det er okay. Vi skal bare ikke date så. Du er en pakkeløsning, og jeg er en lone wolf pack.
  • De kan bedre lide at bo herude end i byen. Det er helt fair, men jeg synes ikke, man har levet, før man i det mindste har prøvet at bo i storbyen. Og jo, Odense er en storby. Det kan ikke diskuteres.
  • De kan ikke udtale BRUNSVIGER!? Hvor svært kan det være? Ordnet tager fejl. Der findes kun én RIGTIG måde at udtale det på: [ˈbʁɔnˌsviˀʌ] ❤
  • Hvis de endelig følger med i håndbold, så ved de hvor og hvornår, du spiller. De ved også, hvordan sidste kamp gik. Nej, jeg gider ikke snakke om, at vi fik tæsk af Viborg. Jeg vil hellere snakke om, hvorfor du ikke har en bil…
  • Der er også mænd her, som ikke er interesseret i mig. Jeg forstår selvfølgelig ikke hvorfor, men det er deres tab jo 😉 Jeg har mødt en, som gav mig kriller i maven, men han fik ikke fingeren ud, og jeg var træt af vente, så det blev ikke til mere end én date. Nyt, nyt, nyt!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.