Her er de bedste skudansigter

Jeg har før lavet et indlæg om, hvor distraherende skudansigter kan være, når jeg står i målet. Jeg havde ikke tænkt mig at lægge nogle billeder ud af andre end mig selv, MEN JEG HAR SKIFTET MENING. Derfor har jeg allieret mig med Pl-photo og Luna Photo på Facebook og ransaget deres arkiv efter gode billeder. Her er skoleeksemplerne på skudansigter i kamp. God fornøjelse, og send gerne flere til mig.

De lukkede øjne

Her se vi et eksempel på en spiller, som mestrer at skyde med lukkede øjne. Det ses også i andre former, hvor spilleren vender hovedet væk. De plejer at skyder hårdt, men de ved ikke altid, hvor de skyder. Jeg har en holdkammerat, som indrømmer det blankt.

Det undrende blik

Det klassiske eksempel på spilleren, man bliver lidt forvirret af, når hun hopper ind over stregen. Er det med vilje? Ved du, hvad du laver? Skyder du mig i hovedet nu? Nok ikke, da armen synes at være på vej mod det lange hjørne. Min erfaring fortæller, at meget få spillere ser undrende ud, når de skyder, så hun er speciel.

Uretfærdighedens ansigt

Her har vi at gøre med en spiller, som er særligt god til skudansigter. Inden hun er sprunget, udtrykker hun allerede, at uret er blevet begået mod hende. Det er en helt speciel evne, som ikke mange mønstrer ligesom Mia Rej. Well done. Folk, der har stået over for Rej, kender hendes evne. Mange prøver samme blik – især stregspillere – men de slipper ikke lige så godt fra det.

Det faretruende blik

Det kunne godt ligne, at Martina Thörn ville få bolden i hovedet med dét udtryk. Det er nogle gange de sødeste mennesker, som ser allermest faretruende ud i ansigtet, når de skyder. Jeg kan i hvert fald sige, at Sofie Olsen ikke er lige så truende uden for banen. Det er hendes alter ego, som træder på banen, når hun spiller, og det er lige præcis den slags blikke, jeg bliver mest distraheret af. Dem, som udtrykker død og ødelæggelse, når de skyder. Undskyld Olsen, men det er sandheden 😀

Jeg vil igen minde jer om, hvad det ligner:

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.