Jeg lavede årets Ditte Vind mod Ajax #enægteDitteVind

Kender I det, hvor man som målmand rammer bolden, skubber den ned i jorden, laver tunnel på sig selv og skubber bolden ind i målet? Nej? Det er ellers ret normalt for mig. Jeg synes efterhånden, man burde opkalde en redning + et selvmål efter undertegnede. En såkaldt Ditte Vind. Jeg har lavet den et par gange nu, og jeg synes, det er på tide, I giver mig noget credit for mit arbejde som performer og crowd pleaser.

Jeg tror godt, vi kan blive enige om, at det går ind under “selvmål”, hvis du slår det op i ordbogen. Når jeg siger redning + selvmål, er det for at bevare min værdighed, som lige nu ligger et eller andet sted i Gråkjær Arena efter onsdagens opgør mod Ajax. Sidste gang, jeg lavede samme move, var til Final4 i samme arena og samme mål. Måske er det bare ikke min ende. Måske skal jeg søge dispensation til at blive på samme banehalvdel hele kampen? Ja, det får jeg nok ikke lov til – ligegyldigt hvor gode venner jeg er med dommerne…

Til Final4 skete det på et fløjskud, som jeg først redder med venstre arm og derefter banker ned i jorden og skubber ind i målet med hælen af min fod. Der er ærligt talt noget med de flader på min fødder, som jeg ikke kan kontrollere. De koster mig mål i fodbold såvel som håndbold. Men jeg skal nok klare mig. I øjeblikket, det sker, så er det træls, men jeg har allermest lyst til at grine af det og vise jer, hvor klodset jeg kan være i målet. Jeg har før mødt medlidenhed, når det er sket, men please spar mig for det. Det skal nok gå altsammen. Ingen af gangene var det katalysator for kampens resultat. Sådan vælger jeg i hvert fald at se på det 😀

I onsdags skete det i samme ende af Gråkjær Arena, og det var endnu mere klodset, end jeg nogensinde har gjort før. DET VAR FULD FART MED HOVEDET FØRST IND I EN GLASRUDE-DUMT. Jeg var på grænsen til at stoppe karrieren, men så kom jeg i tanke om, hvor medfølende et menneske, jeg er, og så havde jeg det godt igen. Jeg er i den grad et meget sympatisk menneske, som viser stor medfølelse for mine medmennesker. Cirka. I hvert fald fik de målet – selv tak. I siger bare til en anden gang.

#EnÆgteDitteVind – Selv tak!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.