“Kan jeg få en mandlig, single fys-studerende til at give mig massage?”

Hvem elsker ikke at få massage? Der er et par stykker på mit hold, men jeg er ikke en af dem. Jeg elsker at få massage, og lige nu kæmper jeg lidt med nogle overbelastninger, som kunne have godt af lidt kærlighed. Selfølgelig helt professionelt. Jeg plejer at gå til thai-massage, men holder lige lidt pause, efter jeg havde en meget mærkelig oplevelse på briksen. Den historie får I snart. Nu skal det handle om, hvad jeg sagde inden tirsdagens træning.

Vi har fået muligheden for at være medier for nogle fysstuderende på 6. semester, som skal øve sig i bindevævsmassage. Jeg ved ikke, hvad det er, men det lyder rart, så da de spurgte, om der var nogle frivillige, sagde jeg JA! Gratis massage jo. Jeg spurgte, om man kunne vælge, hvem der skulle massere mig, for så ville jeg gerne have en mandlig, single fysstuderende til det. Når jeg alligevel skal være medie for dem, kan jeg vel også få noget ud af det. Det er win-win for alle.

Hvad jeg ikke vidste var, at det udøves på det yderste lag hud, så der er altså ikke tale om en god omgang massage, som giver fyssen sved på læben. Øv! Til gengæld har jeg researchet lidt, og det er åbenbart godt til vægttab og appelsinhud. Win! Så jeg er klar. Nu venter jeg på, at mine medspillere melder sig, så jeg kan møde en sød, mandlig, single fysstuderende, som kan give mit bindevæv lidt kærlighed.

2 comments

 1. Hej Ditte. Jeg er så enig med dig i at massage bare er fantastisk. Ikke at glemme at massage fra en single fysioterapeut vil være helt perfekt:D Har selv brug velvære massage i stressede tider. Både vejgaard-fysioterapeut.dk og fys studerende har haft fat i mig, og det er lige lækkert hver gang. Lykkedes det mon dig at få din massage og blev den god til trods for at det kun var det yderste hudlag? 🙂 Vh Sabrina

  Liked by 1 person

  • Hej Sabrina,
   Det var lærerigt! Jeg var svedte halvnøgen foran tre kvindelige fysstuderende, som studerede mig fra top til tå og fortalte mig en masse interessante ting om min krop. Knapt så afslappende, men en sjov oplevelse 😉 næste gang bliver det nok regulær massage eller thai massage, for det er virkelig rart og vigtigt. Fedt, du er enig 🙂

   Like

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.