15 gange TTH-RNL var mit liv og Ian Marko Fog min tinderdate

I går spillede Rhein-Neckar Löwen mod TTH Holstebro i Gråkjær Arena til en stor Oktoberfest midt i februar. Hele ugen har hallen summet af spænding og stress – og det samme har jeg. Jeg er nemlig i Odense i weekenden, så jeg skulle være sikker på, jeg kunne nå at opfange nogle af spillerne på min Tinder, inden jeg tog afsted. Jeg forhørte mig fredag morgen, og de skulle ankomme om eftermiddagen, hvilket ville give mig lidt tid til at swipe. Jeg fandt desværre ingen. Måske USAM Nimes Gard har større potentiale på Tinder. Det vil tiden vise.

I hvert fald så jeg kampen hjemmefra på mit værelse (læs: gæsteværelse) i Odense, da de gamle havde gæster. På et tidspunkt kommer jeg ved en fejl til at pause afspilningen af kampen, og den stopper i et perfekt øjeblik under et interview mellem Helle Smidstrup og Ian Marko Fog. Der gik ikke længe, før det røg op på min Instagram med min egen beskrivelse af samtalen. Det kunne lige så godt have været en situation fra mit eget liv.

Kvaliteten er ikke for god, så det må I bære over med.

15 gange RNL-TTH var mit liv:

One comment

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.