Dengang jeg fik skældud af min træner i lufthavnen

Da jeg spillede i HC Odense fra 2013 til 2016, spillede vi to af årene Cup Winners Cup, som det hed dengang. Det var første gang, jeg spillede europæisk, og det var sindssygt fedt. Vi kom ud og rejse, boede på hotel og fik nogle oplevelser sammen som hold, som man ikke får i den danske liga. Der var nogle gange, vi fik lov til at feste efter kamp, og der var tider, hvor vi skulle opføre os pænt. Faktisk har jeg rigtig mange sjove oplevelser fra den tid, fordi vi bl.a. havde et ritual med “Black Beauty”, hvis du ikke havde spillet europæisk før. Men det fortæller jeg om en anden gang. Først skal I høre om en episode i lufthavnen inden en CWC-kamp i Polen eller Frankrig. Kan ikke helt huske det.

Da vi står i lufthavnen og skal afsted til Hypo Niederösterreich (tror jeg), beslutter jeg mig for at købe en pizza, FORDI JEG HAR CHEAT DAY (læs historien om madpakken og min første diætist). Jeg havde planlagt min uge, så min cheat day faldt på vores rejsedag, for så kunne jeg nemlig selv beslutte, hvad jeg ville spise. Alle de andre fra mit hold spiste skyr med alt godt fra nøddeblandingen fra Sund og kedelig, og palæosalat med kikærter, som har trukket i solen i 2,5 år. Så kunne jeg lige så godt stikke tungen ud af vinduet. Alle ved jo godt, at dét man spiser på rejsedag ikke tæller med i kostplanen. Det er som om, jeg tror, at det ikke feder, når jeg ikke er hjemme. Det vælger jeg i hvert fald at tro på, så jeg spiste glad og tilfreds min velfortjente pizza.

Jeg var glad, men det varede ikke længe. På et tidspunkt kommer min assistenttræner forbi sammen med min træner, og han ser, at jeg sidder og spiser pizza. Han bliver ildrød i hovedet og stiktosset på mig og begynder at skælde mig ud, fordi “MAN KAN SGU DA IKKE SPISE PIZZA, INDEN MAN SKAL NED OG SPILLE CWC-KAMP?!”

Han fortsætter ud i noget a la “DET ER TOTAL USERIØST OG TIL GRIN, AT DU SIDDER OG SPISER PIZZA FØR KAMP, NÅR DU SPILLER PROFESSIONEL HÅNDBOLD. HVAD FANDEN HAR DU GANG I?! DET ER DYBT USERIØST OG IKKE I ORDEN, NÅR VI SKAL NED OG SPILLE EN VIGTIG KAMP. HVAD HAVDE DU TÆNKT DIG? DU KAN DA IKKE SIDDE OG SPISE PIZZA FØR KAMP. ER DU FULDSTÆNDIG LIGEGLAD? BLA BLA BLA”

Jeg sidder total lamslået tilbage. Ved ikke helt, om jeg skal grine eller græde. Det feder jo ikke, når jeg ikke er hjemme… vel???

Nå, men jeg får ikke et øjeblik fri på turen, fordi 19-årige mig satte kampen over styr ved at spise en fucking pizza. Jeg kan ikke huske, hvordan kampen endte, men jeg ved, vi endte i 1/8-finalen mod TTH Holstebro dengang, så det er vel ikke helt forkert, at jeg den dag i dag tror, at det giver mig held at spise pizza dagen før kamp. Jeg fortryder i hvert fald intet.

Den her historie går ud til min nuværende assistenttræner Torben Møller, som er blevet chikaneret for angiveligt at have skældt mig ud dengang. Det er ikke rigtigt. Det ville Torben aldrig gøre 😉

3 comments

  1. Åhhh… Black! Beauty🙌🏼😂
    Og den pizza-historie mindes jeg blev fortalt også i årene efter du stoppede i Odense😜🍕

    Like

  2. […] Der var engang en pige på 19-20 år, som hed Dorte. Dorte spillede håndbold for Ornli Syge Gangstere. Dorte elskede at spille håndbold, men hun glædede sig ekstra meget til denne sæson, fordi holdet skulle deltage i Cup Cup, som hun aldrig havde deltaget i før. Det var da også kun fordi, der var nogle andre hold, som før dem havde sagt “nej tak” til tilbuddet om at spille i Europa, at de kunne få lov til at være med. Ellers havde de ikke kvalificeret sig til det. Dagen kom, hvor de skulle afsted til Makedonien. Nogle af Dortes holdkammerater havde godt fniset og fjantet lidt ude i lufthavnen, men Dorte var som regel ikke den først til at få sladderen at vide, så hun koncentrerede sig om opgaven, der lå foran hende: at finde noget at spise i lufthavnen. Hun kunne ikke finde noget ordentligt, som kunne mætte hele turen ned til det unavngivet sted, og hun gad i hvert fald ikke spise skyr, som de andre piger. “Fuck skyr” tænkte hun, og besluttede sig for at bestille en pizza. Hun vidste, at de andre piger alligevel havde snacks med, så det ville gå op kaloriemæssigt sammenlignet med hendes pizza. Det skulle hun aldrig have gjort, for i samme øjeblik hun sidder og nyder sin sprøde pizza kommer hendes assistenttræner forbi. Måske han også gerne vil have et stykke? I stedet begynder han at skælde hende ud. Den historie kan I høre om her. […]

    Like

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.