Jeg fik min hede drøm opfyldt og 4 andre ting, som skete til Millionkampen

Kan I huske, da jeg skrev om USAM Nimes’ potentiale på Tinder? Og om Ian Marko Fog som min Tinderdate? Læs lige indlægget først. Jeg var tilfældigt forbi Gråkjær Arena i fredags for at aflevere nogle nøgler, da jeg møder hele truppen fra Nimes, som lige havde trænet frem mod kampen lørdag. Det var perfekt timing til at få en snak med en fransk, fuldskægget mand med brune øjne, men jeg gik i panik, så jeg fik ikke vekslet mere end et “hello” med nogle af dem. Flot Dorte! Til gengæld fik jeg revanche lørdag, da alle os damespillere var til Millionkampen. Jeg kan fortælle så meget, at jeg ikke fandt en eneste fransk spiller på Tinder men til gengæld et par, som søgte en kvinde til, hvad jeg kun kan forestille mig er, en dårlig løsning på kedsomhed. NEJ TAK!

I gårsdagens anledning havde jeg taget “frikadeller” i håret, fordi vi skulle have vores spillertøj på. Selvom jeg havde den røde spillertrøje på (med pandekager under armene), havde jeg behov for at vise lidt personlighed, så det blev til frikadeller. Det gik selvfølgelig ikke ubemærket hen, og jeg fik nogle kommentarer med på vejen – alle positive. Jeg ved godt, jeg kan ligne en på 12 med dem, men sådan føler jeg mig også.

Nogle af os damespillere skulle sælge målaktier til tilskuerne, hvilke vil sige, at folk betalte 10 kr for hvert TTH-mål men minimum for 25 mål. Når man købte en aktie, fik man et flot stribet tørklæde (se ovenfor). Kan I forestille jer, hvor svært det var at overtale vestjyder til at bruge 250 kr på TTH? Lad mig spare jer. Det var ok svært. Derfor fik Kaja og jeg den idé at gå op på scenen og fortælle alle om vores hamrende gode tilbud. Dvs. Kaja fik idéen at spørge mig, om jeg ville gøre det 😀 Vi gjorde det, og det satte gang i butikken.

Efter et par runder i hallen, hvor jeg gik frem og tilbage, fik jeg den idé at stille mig om bag baren og hjælpe med serveringen. Jeg skænkede sodavand til børnene, mens mine to venner skænkede øl og sendte folk ned til min ende af baren. Det var win-win. Jeg hjalp med serveringen og fik samtidig solgt aktier til Gud og hver mand. Da kampen begyndte var mit job gjort, og jeg kunne læne mig tilbage og se håndbold i hallen.

Tak for hjælpen, drenge!

Under arrangementer var der auktion i foyeren, og normalt plejer jeg ikke at kunne være med, fordi beløbene med sponsorerne starter på omkring 5.000 kr. I denne anledning kunne man byde på produkter til mere menneskelige priser, som selv jeg kunne være med på. Jeg endte med at købe et par Skechers sko til 400 kr og en gavekurv til 300 kr. Jeg skulle ikke kæmpe så meget for dem, og jeg havde ærligt troet, at der var nogle, som ville byde over mig på gavekurven. Det var nok i virkeligheden meningen, men jeg tager den.

Nu skal I høre. Jeg har et sindssygt godt tilbud.

Sidst men ikke mindst fik jeg enhver damespillers hede drøm opfyldt efter kampen. Jeg fik et billede sammen med Ian Marko Fog. Jeg fangirlede totalt, men jeg gjorde det, og det var fantastisk. Tak Ian. Du kendte ikke mit navn, men det skal du nok lære. Du kan bare kalde mig Ditte.

Læg mærke til mine knyttede næver. Jeg kunne ikke være i mig selv…
Flotte bukser, Ian

En perfekt afslutning på et fantastisk arrangement. Det blev rundet af med spisning sammen med sponsorerne, og da jeg endelig kom hjem, var mine fødder færdige. I dag har jeg taget en velfortjent fridag med gåtur i Holstebro, inden vi synker i havet…

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.