De færreste ved det her om mig, men jeg hader det

Vi har alle vores dårlige sider, og jeg har især én ting, som jeg hader. De færreste kender til det, og det er heller ikke noget, jeg har sagt højt før, men det passer altså. Jeg tror selv, det kommer af, at jeg har været forkælet som barn. Hehe. Som efternøler til en bror og søster, som er henholdsvis 10 og 20 år ældre end mig, har jeg haft det ret godt. Jeg har aldrig oplevet, at det har været problem i forhold (som jeg aldrig har haft), men det opstår en gang imellem i badet efter træning eller når vi er på restaurant. Hvis I har gættet det nu, så er I satme gode.

JEG HADER AT DELE SHAMPOO, MAD OG TING I MÆNGDER GENERELT.

Jeg sagde det. Jeg kan ikke tage det tilbage nu. Det er én af mine dårlige sider.

Jeg tror, jeg kan beskrive det så præcist, at hvis det kan gøres op i mængder, som kan deles, så har jeg ikke lyst til at dele det. Det lyder meget egoistisk, når jeg sidder og skriver det, men det er såre simpelt. Jeg vil gerne have tingene for mig selv.

Jeg tror også, det kommer af, at jeg er vokset op med at give folk, hvad jeg får af dem. Så hvis jeg bruger energi på en gestus, gave eller anden form for venlighed, så forventer jeg også et eller andet sted, at jeg får det tilbage på en anden måde. Det skal jeg selvfølgelig ikke forvente, men tænk over det. Jeg får selv så dårlig samvittighed, hvis jeg har lånt, fået eller på anden måde snyltet på en anden persons venlighed, når jeg så ikke kan give det tilbage på en anden måde. Det har også kostet mig nogle venskaber, hvis jeg har følt, at jeg ikke har fået samme mængde energi tilbage, som jeg har brugt på min ven eller veninde. Jeg bliver bare så skuffet og på den anden led, får jeg dårlig samvittighed. Det er i virkeligheden en rigtig dårlig cyklus 😀 Men ikke desto mindre sand.

Selvfølgelig er shampoo og mad en meget lille ting og slet ikke i samme grad. Jeg deler altid ud af shampooen, hvis nogen spørger. Jeg holder regnskab i mit hoved. Jeg kan bare ikke dele min mad. Det er helligt.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.