VIDEO: Da vi lavede prank på vores træner og holdkammerater til Annliz Cup i Sverige

Den 9.-11. August 2019 deltog vi i træningsturneringen Annliz Cup i Skövde, Sverige. Vi mødte bl.a. Skuru, Slavia Praha og vandt finalen mod CSM Bukarest (!!!!) Ja, det er rigtigt. Det var sindssygt, men ikke desto mindre sandt. Det var en rigtig god tur med en ægte Cup-følelse. Vi varmede op på gangen til Italobrothers på fuld skrue og sov på drømmesenge, som var lavet til pygmæer. Jeg boede sammen med Kececi og Ilda, så jeg lagde alderskortet, så jeg undgik drømmesengen. Hæhæ. Vi fik også en spand hver med hjem med svensk slik til få penge, men noget lurede under overfladen…. Der var nogle, som blev hjemsøgt af en sur lugt på værelserne, heriblandt vores assistenttræner Torben.

Nogle af os havde lagt en snedig plan for turen. Vi lavede en prank på vores assistenttræner og nogle af vores holdkammerater. Det er alt sammen forklaret i videoen. HUSK LYD! Vi viste videoen til vores opstartsarrangement med herreholdet og vores sponsorer ca. en måned senere, og det var en massiv succes, fordi ingen vidste noget.

Udover det oplevede vores trænere også at få mails til nogle pornosider med nyhedsbreve og tilbud på produkter osv. Jeg siger ikke, det var mig, men den person er helt sikkert meget begavet. De får stadigvæk mails i dag. De tager den lige op til træning nogen gange, hvis de har fået endnu en mail. Især fordi det er Torbens arbejdsmail. Hahahaah

I kan forestille jer, hvor svært det var at holde på hemmeligheden, især da nogle af dem klagede til hotellet pga. lugten og fik nye værelser. Hæhæ. I spørger måske også: hvordan søren fik de adgang til værelserne? Vi gik såmænd bare ned med vores eget kort og sagde, at det ikke virkede til værelset, og så lavede de det om. Selvfølgelig stillede de ikke spørgsmål til fire søde håndboldspillere fra Danmark. Det gjorde vi to gange, uden de opdagede noget. Det burde i virkeligheden ikke være så let, men vi siger tak. Det blev den sjoveste del af turen – i hvert fald for os. De tog lugten hele vejen med til Danmark, og vi var ved at dø af grin, når de snakkede om, at lugten fra hotellet forfulgte dem og at deres tøj skulle smides ud. Det er den bedste prank til dato. Måske er det snart på tide til en ny? Jeg lavede senest en, som indebar en ultralydsscanning….

Alle spor blev selvfølgelig fjernet, og der var ingen af de indblandede parter eller spillere, som led unødig skade. De lever stadigvæk i bedste velgående, og vi har ikke hørt noget fra hotellet siden. Men vi er heller ikke blevet inviteret til dette års Annliz Cup.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.