Listen over kælenavne mine veninder og jeg har givet vores dates: del 1

Kender I det, at man skal opremse alle kendetegnene ved ens date før, ens veninder/venner ved, hvem man taler om? Fx ham med de fire forretter, Irish coffee, jurastudie, flotte sko og 4 katte – I ved? Nogle gange hænger kælenavnene ved i gruppen. Faktisk er det lidt en ting i min omgangskreds, at vi giver dem navne ud fra deres kendetegn. Intet ondt. Bare for at gøre det mere simpelt for veninder at følge med i udviklingen. Det er især smart, når man – som jeg – ikke ser sine veninder hver uge. Det er en decideret metode, og jeg tager patent på den, hvis nogen spørger. DITTE VIND-metoden. En dag ender den i en bog på humaniora på SDU sammen med Humanistisk videnskabsteori af Collin og Køppe. Nå, men nogle gange bliver det nogle ret sjove kælenavne, så hvorfor ikke dele ud af metoden og vise jer navnene. Jeg vil lige sige, at de fleste af dem IKKE er mine…

Jeg håber ikke, nogen bliver stødt. Det er bestemt ikke med vilje. Det er en simpel måde at skelne mellem et hav af Michael’er, Thomas’er og Anders’er. Jeg vil også pointere, at jeg og mine veninder ikke nødvendigvis har været på nogle dates med dem. Det kan også bare have været en, vi har skrevet med eller set på gaden (yup).

  1. Ludo: Jeg startede på efterskolen med at give fyre navne, hvis jeg havde et crush på dem. Mest fordi jeg på den måde kunne tale om dem uden at vækkes nogens interesse. Han gik på en anden efterskole og hed Skak til efternavn. Jeg husker ikke hans fornavn. Det gav mening at blive i spilgenren. Han blev senere gjort opmærksom på det, men på den tid havde det udviklet sig til et rygte, at han var ludoman. Jeg fandt ud af det her, fordi jeg stalkede ham på Facebook, og der skrev han, at han var blevet kendt på en anden efterskole for at være ludoman. Det eskalerede lige så hurtigt som fnat…
  2. Ishockeyspilleren fra Rødovre: Jeg var skudt i ham her. Så skudt, at jeg sagde til ham en aften vi var sammen, at “du er faktisk ret smuk”. Åh gud. 17-årige Ditte med sit første møde med en fyr.
  3. Den grimme jakke: vi spoler tiden lidt frem. Han er også kendt under navnet “Skuespilleren”, fordi, ja, han er skuespiller. Jeg synes bare, han havde en grim jakke. Det sjove er, at han endte med at have noget kørende med min veninde. Hun gav ham det andet navn. Han vil for evigt være Den grimme jakke for mig.
  4. FOA: Til stor forveksling med foreningen. Ham, hvis forbogstaver blev til FOA. Så kan I selv gætte jer frem til det.
  5. Burgermanden: Ham, som havde en burger restaurant.

One comment

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.