Listen over kælenavne mine veninder og jeg har givet vores dates: del 2

Hvis I ikke har læst del 1 endnu, så gør det. Ellers lyder jeg bare som en sindssyg. Listen over vores kælenavne til mænd bliver bedre og sjovere. I denne del kommer vi også inden for sportsgenren, for det er også nem måde at skelne mellem alle Simon’er på.

6. Basketspilleren: Åh ja. De høje basketspillere. Som regel fra et hvis sydfynsk hold. Mere afslører jeg ikke, men pæne er de. Har dog aldrig set en kamp, men de fester ret meget i Odense

7. Ham med de 6 forretter: Ham, som bestilte 6 forretter på første date, fordi han ikke kunne bestemme sig for, hvad han ville have. Han duftede også til vinen, smagte på den og gurglede med den i munden. Jøsses.. Han betalte for hele madorgiet. Respekt for det.

8. Bedstevennen: Ham, som man ikke vidste var en potentiel bedste ven eller mere end det. Struggle. Sidenhen begyndte han at træne, og så var der lige pludseligt potentiale til mere.

9. Håndboldspilleren: Der har været et par stykker i gruppen, for selv hvis de spillede Fynsserie i Rolfsted, var de kendt som Håndboldspilleren. Der skulle ikke meget til. De blev som regel blandet med “ham datamatikeren”, “ham fra Jylland” eller “ham fra Sjælland”. Når man bor i Odense, bliver det geografisk skåret ned til meget simple kendetegn.

10. Volleyspilleren: Dem har der ikke været så mange af i gruppen, selvom de er overalt i Odense. Marienlyst, Middelfart, Dalum – der er ret stor sandsynlighed for, hvis manden er høj, at han kommer fra en af de klubber. På et tidspunkt kunne jeg nærmest gætte, hvilken klub de spillede i, fordi sport i Odense er så familiært for mig.

11. Landmanden: Jeg skal være ærlig at sige, at jeg har datet eller skrevet med en del landmænd. Odense, Holstebro, Nykøbing-Falster you name it. De er overalt. Du kan spotte dem på lange arbejdstider og hø i skoene. No shit. Jeg datede en, som tog det med ind i min lejlighed, og før jeg vidste af det, var jeg endt i en Morten Korch film. Tip: de arbejder sindssygt meget, så forvent ikke de har meget tid til at svare. Bortset fra når de kører traktor. Der gælder færdselsreglerne åbenbart ikke.

12. OB-spilleren: Dem har der satme ikke været mange af. Jeg har kun én gang i mit liv set en OB-kamp, og jeg var 14. Men ham her gik også under navnet Naboen. Eftersigende en sød fyr, men lidt yngre end normalvis i gruppen.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.