Reaktioner på Coronakrisen fra en håndboldspillers perspektiv

Er det sådan her dommedag føles? Løber jeg tør for toiletpapir lige om lidt? Skal jeg købe dåsemad i stedet for friske råvarer? Kommer jeg til at spille håndbold igen? Hvis jeg skal sammenligne det med noget, så minder det allermest om starten på The Walking Dead. Det starter med at en virus bryder løs, hvor folk bliver til zombier efter deres død. Derefter kommer en masse kaos, hvor verden bliver sat på pause, byer ligger øde, der er kamp om maden og det gælder om overlevelse. ER DET SÅDAN DET SKAL ENDE?! I hope not. Jeg håber ikke, nogen bliver stødt, men det er så svært at fatte det hele. Jeg har ikke anden erfaring end serier, så jeg har slebet mine knive og købt rødvin.

Jeg føler, der er gået en uge, siden vi fik beskeden om at ligaen blev sat på pause, men der er jo også sket en masse siden sidst, så her får I de sidste 7 dage i mit liv som håndboldspiller under Coronakrisen. Jeg ved ikke, hvad jeg ellers skal kalde den…

Dag 0: Danmark lukker ned i 14 dage. Bliv indenfor.

Det gælder nok ikke for mig. Er vi ikke på særlige vilkår, når vi er håndboldspillere?

Dag 1: DHF aflyser alle kampe indtil d. 25. marts

FUCK hvad betyder det?! FÅR JEG LØN?! Kan vi feste resten af måneden? Nej, vent. Hvad skal jeg så træne for? Betyder det så, at vi skal spille kampene på et andet tidspunkt? Omg så mange spørgsmål….

Vi bliver kaldt ind torsdag d. 12. marts kl 15 til en briefing omkring den næste periode Beskeden er, at vi skal tage hjem, hallen lukker og der er ikke noget håndbold.

YESSSSSSSS VI FÅR FRIIIII?! Fest hos mig. Jeg køber rødvin.

I må ikke mødes og feste. I skal tage hjem og afvente besked.

NEEEEEEEEEEJ. Hvad skal jeg så lave??? Jeg bliver jo ikke smittet. Mit immunforsvar er top dollar. Jeg er safe. Måske jeg skulle downloade Tinder igen. Vil nogen mødes med en Corona-fri kvinde?

“I skal selvtræne. Vi sender program til jer”

…. FØRST TAGER I VORES FEST, OG SÅ SIGER I, VI SKAL SELVTRÆNE. HVAD BLIVER DET NÆSTE?! “Øøøh undskyld, Pether, kan I ikke være søde ved os angående selvtræning. Jeg vil ikke møde ind med flere overbelastningsskader end nu.” Vi ses om to uger i topform.

Dag 3: 500 smittede. Mette Frederiksen siger, vi ikke skal hamstre. Vi er ikke i en fødevarekrise.

*læner mig tilbage i sofaen og drikke min rødvin* Jeg har nok toiletpapir. Hvad skal jeg bruge gær til? Skulle en krise lige pludselig få mig til at bage? I think not. Jeg mangler mere rødvin. Hvor er der tilbud henne??

Dag 4: Weekend i Odense. Alle mennesker er på Fynshoved lørdag middag. ALLE!

*Mand og hans to børn går bagved mig og hoster*

Jeg sætter farten op. Kan man blive smittet udenfor?! FORSVIND! MIN FAR ER 73!!!! FORSVIND FRA MIT ÅSYN. I HAR INTET AT LAVE HER. GÅ I KARANTÆNE MED DET SAMME.

Dag 5: Jeg har ikke fået nok rødvin i denne weekend. Jeg finder en champagne.

Er det bare mig, eller føles det som om, der er gået en uge??? I kan finde mig på værelset med Vampire Diaries og et glas rom.

Dag 6: Har downloadet Sims 4 på min fars computer. Har set 3 sæsoner af Vampire Diaries på en uge. Har spist kage hver dag.

Den her pause er ikke god for mig.. Jeg må lave noget. Nå ja, selvtræning.

Løber 6 km.

GØR FOLK VIRKELIG DET HER TIL HVERDAG?! FÅR I IKKE ONDT I KROPPEN? Mine legmuskler er døde. Hej til nye overbelastningskader. Jeg savner håndbold. I det mindste forbrændte jeg al kagen og rødvinen. Nu kan jeg spise mere. Av, mine lunger gør ondt. Er jeg i dårlig form eller er det koldt?? Hvis jeg nu hoster, bliver folk på stien så bange? *Holder hosten inde* min næse løber nu. *lader snotten løbe* JEG ER IKKE SMITTET, MEN JEG TØR IKKE HOSTE!

Dag 7: Jeg er tilbage i Holstebro. Jeg har ondt i mine legmuskler.

Jeg vil 20 gange hellere løbe 20/40/20 end det her pis. Kan vi please passe på hinanden, så det er hurtigt overstået?! Jeg vil gerne tilbage i hallen. Indtil da kan I finde mig i færd med at spille Sims eller se Vampire Diaries, mens jeg drikker min meget billige rødvin. NÅ JA, så træner jeg også lidt i militærskoven.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.