Bare døm mig, men det gør jeg altid på en tinderdate

Hvis I tror, jeg er løbet tør for historier, så tro om. Før Corona (f.Corona) startede jeg med at arbejde i Specialbutikken i Holstebro, så det har naturligvis taget lidt tid fra min hverdag. Fear not, jeg har stadig en lang liste over historier, jeg vil fortælle jer, og den bliver kun længere. Smid en kommentar, hvis I har nogle spørgsmål, jeg også skal svare på. Jeg vil gerne holde en vedvarende kontakt til mine læsere. Denne historie handler om én af de overvejelser, som går forud for mine tinderdates. Det kræver sin forberedelse.

Måske er det den forkerte GIF at sætte ind, da jeg aldrig kysser på 1. date. Jeg venter helst til date nr 10, før nogen kommer så tæt på mig, men det er en anden historie…

Jeg mødes hellere face2face i stedet for at skrive sammen i flere uger. Sådan var det ikke i starten, men man bliver klogere. Den relation man bygger op på skrift bliver – for mig – startet forfra, når man mødes. Det er ikke det samme. Derfor har jeg også mødtes med fyre ret hurtigt for at teste kemien mellem os, inden jeg begynder at binde mig til noget. Det er spild af tid at skrive i flere uger, når du alligevel skal mødes og slå hul på den byld. Det betyder også, at jeg ofte ikke kender personen særligt godt.

Når jeg ikke kender min date på forhånd, gør jeg noget, som måske kan gøre nogle mennesker forargede. Ikke desto mindre er det nødvendigt for mig.

Jeg siger min dates navn 10 gange og hilser på ham med hans navn. På den måde glemmer jeg ikke hans navn. Det er sket før, at jeg ikke kan huske min dates navn efter daten, fordi jeg ikke har skrevet så meget med ham eller husket mig selv på, hvad han hedder 😀 Det er lidt pinligt, men det hjælper altså at minde sig selv om hans navn inden daten. Derudover sparer det mig også for nogle pinlige situationer på daten, når jeg skal kalde på ham eller spørge ham om noget mellem andre mennesker. Jeg kan dog ikke huske navnet på alle min dates i dag, men kælenavnene, som jeg har skrevet om før, sidder fast. Især ikke, hvis jeg får et indtryk af, at personen er booooooring. Kald mig, hvad I vil, men det er min egen lille metode til at forberede en god date. Måske kan den også hjælpe andre 😀

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.