Hvem er jeg?

QUIZ: Hvor godt kender du mig?

Hej venner, så er det tid til at prøve noget nyt. Jeg har lavet en quiz om det emne i verden, jeg kender allerbedst. Mig selv. Den kloge læser havde nok spurgt: “Hvad skulle den ellers handle om?” Og det er rigtigt. Jeg er god til at snakke om mig selv, men jeg elsker også at lave quizzer for mine holdkammerater og kolleger. Til beach EM i sommer var folk noget presset over det, når jeg fandt på en ny quiz, som jeg tvang dem til at underlægge sig. Denne gang kan I selv bestemme, om I vil være med. Jeg vil dog gerne vide, hvor mange rigtige, I har fået, så skriv det i en kommentar på bloggen, så bliver vinderen selvfølgelig hyldet. Jeg har kun én regel: MAN MÅ IKKE SNYDE! Mor og far, jeg glæder mig til at se jeres svar… 😀

Svarene står nederst på siden

1. I hvilken klub startede jeg med at spille håndbold?

A) HC Odense B) Bellinge IF C) Ebeltoft IF D) Tirstrup HK

2. Hvad er min største irrationelle frygt?

A) At dø af sult B) At blive en fiasko C) At blive gravid D) At forblive single

3. Hvor mange gange har jeg været med til at vinde DM guld?

A) 0 B) 1 C) 2 D) 3

4. Hvis jeg skal købe en pose slik, som ikke er bland-selv, hvad køber jeg så?

A) Click mix B) Matador mix C) Malaco Familie guf D) Skipper mix

5. Hvilken serie ser jeg lige nu i Coronakrisen?

A) Lost B) Suits C) Vampire Diaries D) Game of Thrones

6. Hvad holder jeg allermest af i hverdagen før Coronakrisen?

A) At spille Sims 4 B) Arbejde på mine abs C) Snakke i telefon med mine forældre D) Gå lange ture med musik

7. Hvilket nummer spiller jeg i på beachlandsholdet?

A) 1 B) 12 C) 16 D) 20

8. Det er fredag aften, og jeg skal se en film. Hvilken filmgenre sætter jeg på?

A) Thriller B) Gyser C) Romantisk komedie D) Komedie

9. Hvem er mit kendis-crush?

A) Orlando Bloom B) Tom Hiddleston C) Leonardo Dicaprio D) Daniel Craig

10. Hvad er min yndlings guilty pleasure-aktivitet?

A) At købe tøj jeg ikke har råd til B) At synge med på One Direction sange C) At scrolle på TikTok D) At bage kage og spise den selv

Jeg bliver ret skræmt, hvis I kan svare rigtigt på alle spørgsmål…

Svar: 1.C, 2.A, 3.C, 4.A, 5.C, 6.D, 7.B, 8.C, 9.B, 10.C.

3 kommentarer til “QUIZ: Hvor godt kender du mig?”

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.