10 sange jeg løber til under Coronakrisen og tip til at samle dine yndlingssange automatisk

Som I måske kan se på ALLE håndboldspilleres sociale medier, så bliver der trænet en del i naturen. Det gælder sådan set alle i hele Danmark. Der er nærmest myldretid på løbestierne, når det er godt vejr. Vi prøver alle at undgå hinanden i store buer og med smil som om, vi har en fælles forståelse og pagt med hinanden. Jeg har bemærket, at vi er blevet bedre til at hilse på fremmede på vores ture uden for hjemmet. Eller det er jeg og dem, jeg møder i hvert fald. Måske har der bredt sig en slags sammenhold. At vi står sammen om det her. Det er givetvis også politikerne, som har været med til at skabe den historie, men jeg mærker det i dagligdagen. Det er rart. Men jeg får også hørt en masse musik på mine gåture og løbeture, og jeg vil gerne dele den med jer. Så her er min top 10 over sange, jeg hører allermest på mine ture.

Holstebro

Når jeg har tilføjet en masse nye sange til “liked songs” i Spotify og hørt dem nok, laver jeg altid en playliste med mine yndlingssange. Jeg bruger Obscurify, som, udover at kunne lave en playliste, også kan fortælle en masse om min yndlingsgenre, mest lyttede sange nogensinde og en masse anden statistik og viden. Jeg kan stærkt anbefale tjenesten, hvis man er nysgerrig eller gerne automatisk vil lave en playliste med sine yndlingssange i forskellige perioder. Jeg laver som regel en hver måned. Den skulle gerne guide dig igennem på hjemmesiden. Du kan både gøre det på mobilen og commi.

 1. Vil du med mig hjem – Julian: En gammel kending for mange. Det var dengang jeg førte mig frem i laksefarvet kjole til halbal i Haarby og drak brandbiler. Det var tider! Bassen pumper og røven ryster.
 2. Ikke si det til pappa – Elly Ekko: Den her sang blev jeg tippet om af min gode veninde Birna Berg, som har stor hang til svensk pop, og det skuffer jo aldrig. Der findes masser af den slags på mine playlister.
 3. Wild – Raylee: Den her sang er lidt mere rolig og poppet, men den er virkelig catchy, når den er kommet igang. Knapt så agressiv som nogle af de andre, men god til en rask gåtur.
 4. YO – Faustix & Joey Moe: Den kender I nok godt. Den er kommet ud her i foråret og JEG ELSKER BARE REMAKES af de gamle gode sange. Jeg har faktisk en hel playliste dedikeret til sange, som er baseret på en eksisterende sange. Genbrug er jo godt for miljøet 😉
 5. What a Man Gotta Do – Jonas Brothers: Hør her, det er en verdensklasse popsang. Jeg elsker den, og selvom den efterhånden har været ude i en del måneder, så bliver den aldrig gammel. Den er lige til en dagdrøm.
 6. Menage A Trois – LIZOT & Holy Molly: En god technosang med vokal. Den er lidt slidt for mig, da jeg har hørt den mange gange, men den har et godt beat, når den er kommet igang.
 7. Colours Of The Rainbow – Italobrothers: Også en gammel kending, men Italobrothers har altid været en god idé at løbe til. Jeg elsker dem. De passer perfekt ind i en håndboldopvarmning. Den her går forud for Stamp On The Ground, som udkom to år efter.
 8. Dance – CLMD & Tungevaag: En sang fra en upcoming og en ældre technoingeniør. Der er et par millioners forskel i månedlige lyttere mellem de to. Den er god, når den lige er kommet igang efter vokalerne i introen. Beatet er konsekvent og omkvædet sætter endnu mere speed i fødderne. Der kommer nogle pauser indimellem med vokaler, hvilket gør den bedst til en rask gåtur.
 9. Astronomia – Vicetone & Tony Igy: En technosang uden vokal. Ikke desto mindre er den klasse til at komme i løbe mode.
 10. Lambada – Hr. Troels: MIN ABSOLUTTE YNDLINGSSANG I ØJEBLIKKET. Den er også et remake af Lambada af Kaoma (1989). Jennifer Lopez brugte den også i sin On The Floor (2011), men Kaoma kom først. Den er tropisk og catchy. Perfekt til en løbetur i solskin.

Det var så dét. Den er kun 30 min lang i alt, men du kan jo tilføje dem til din egen playliste. Jeg hører musik døgnet rundt, så jeg opdaterer løbende mine playlister på Spotify. Der skulle gerne være noget til enhver begivenhed, så tag et kig.

2 comments

 1. Tak for din Play liste.👏🏻👏🏻 Jeg vil prøve. God påske og hils familien🐣🐣

  fre. 10. apr. 2020 kl. 12.05 skrev Bare kald mig Ditte :

  > Ditte Vind posted: ” Som I måske kan se på ALLE håndboldspilleres sociale > medier, så bliver der trænet en del i naturen. Det gælder sådan set alle i > hele Danmark. Der er nærmest myldretid på løbestierne, når det er godt > vejr. Vi prøver alle at undgå hinanden i store buer og ” >

  Like

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.