Too Hot To Handle 1. epsiode forklaret med GIF’s

TAK NETFLIX FOR AT SKÆNKE MIG SÅ MANGE NYE (IKKE ALLE LIGE GODE) SERIER! Efter mit brud med The Vampire Diaries, var jeg klar på noget nyt, og Netflix kom mig til undsætning. Først Tiger King, som efterlod mig i dyb forargelse over, at monogami åbenbart er so last century. Bagefter så jeg Outer Banks, som stimulerede teenage Ditte, men som ikke rigtig gav voksen Ditte andet en skepsis for om livet på en Ø øst for North Carolina virkelig er så dramatisk og uden nogen form for fornuft blandt befolkningen. Jeg har så mange ubesvarede spørgsmål til den serie. Not convinced. Fredag fik jeg så en notifikation om, at Netflix havde udgivet en ny realityserie, som handler om, at en masse singler ikke må kysse eller noget som helst andet med hinanden. SIGN ME UP! Nu får I min beskrivelse af første episode af Netflix’s nye skud på stammen. Spoiler alert….

Først og fremmest må jeg lige sige, at jeg var stor fan af Love Is Blind og The Circle, så hvis det bare minder en lille smule om det, så er jeg all in. Jeg elsker, at Netflix har investeret i små realityserier som disse. Og når jeg siger små, mener jeg ift. plot. Jeg skal ikke kunne sige så meget om budget og produktion, men med nogle af de her serier, kan man godt se at plottet er en kopi eller blanding af noget andet. Ellers er det bare ikke gennemtænkt.

Let’s go!

 1. “If you were in paradise with these people and had to resist SEX – could you? Hell No!” All right. Så er vi igang. Jeg fornemmer drama og sex.

2. Vi ser en masse teasers af sæsonen. Godt arbejde. Folk snaver.

3. Introduktion. Vi møder Lana. wtf. En personificeret og pænere udgave af Google Home. Jeg får en mærkelig vibe. Er det her Big Brother? Og hvem er den stemme i baggrunden? Så meget materiale til engelskundervisningen. Det var så lidt.

4. Første deltager hedder…. Chloe. Hun er 20 og fra Essex. Wupti jeg har allerede regnet hende ud. Hun siger, hun ikke er den skarpeste kniv i skuffen. BEKRÆFTET!

5. De får champagne. Det ligner meget starten på Ex On The Beach…

6. Anden deltager fortæller om sine ædlere dele. Yep, det her er EOTB. Hvor er briten, der fortæller, han er en ægte gentleman?

7. Tredje deltager hedder Harry, er 2 meter-og-lækker. Fra Australien og er god til at score damer. Tiløk med det.

8. Og så kommer briten, som til “Rule Britannia” fortæller, han er en gentleman. For at være ærlig, så datede jeg engang en brite, som også var en gentleman, selvom han ikke tilbød at smøre solcreme på mig. Han insisterede dog på, at jeg skulle gå inderst på fortovet, så jeg ikke blev kørt ned. Det er sandt, men han var ikke Tom Hiddleston.

9. Godt cast. Alle er lækre. Surprise! De tror allesammen, de er på badeferie. WHAT?! Undskyld mig, men hvad havde I troet, der skulle ske? Er der ingen, der ser tv???

10. Okay, så det er ikke EOTB eller Geordie shore. DET ER INTERNATIONALT! Fedt. Jeg håber, der kommer en masse kulturelle og sproglige misforståelser som spice til al dramaet.

11. Blondinen, som hedder Haley, fra et amerikansk sorority ved ikke, hvor Australien ligger, og alle accenter (Essex, London, Aussie, irsk, canadisk) lyder ens for hende…

12. Lana aka Google Home 2.0 er sin egen person (…) og analyserer deltagernes adfærd. Right…

13. Snakken går, efter de alle har mødt hinanden på resortet i Mexico (Alle realityprogrammer bliver åbenbart optaget dernede). Det første spørgsmål blandt kønsgrupperne er: Who do you fancy? (Læs: hvem kan du godt lide?). Throwback til spejderlejr i 2004, hvor pigerne gemte mit crush i et skab på værelset, mens de udspurgte mig om ham. Good times….

14. Tiden er igen et tema, ingen kender til. HVILKEN DAG ER DET? Ingen ved det. Der er måske gået 3 dage på én episode. Jeg ved det virkelig ikke.

15. Første aften (går jeg ud fra… Det er i hvert fald mørkt udenfor), de får skiftevis natbriller på (HVOR KOM DE FRA?) og så skal de kysse hinanden og gætte hvem. Hvem gav dem dog den idé?

16. Francesca fra Canada kysser med ham den høje australier Harry, og så gætter hun det. De andre forstår ikke hvorfor. De er målløse. De så ikke de 50 centimeters forskel på de to. Hun brækkede nakken for at nå ham. Not that hard to guess…

17. Canada er i front. Her starter det første drama, for Essex vil også have et stykke med Steve Irwin.. Frem med kløerne!

18. Google Home gør sit indtog og forklarer reglerne: de må ikke kysse eller knalde. Alle er målløse (igen: hvad troede I, der skulle ske). Steve Irwin er ved at skide i bukserne, for han har lige snavet med Canada.

19. Google Home siger, de ikke må tage sagen i egen hånd heller.

20. De kan vinde ca. 680.000 DKK, hvis det er amerikanske dollars. Kender ikke lige den præcise kurs i denne tid. Plottet er ikke dybere, men vil jeg se den. AW HELL YES!

Spørgsmål til serien:

 • Hvad sker der, hvis de kysser? De mister penge. Et kys er 3,000 dollars.
 • Er der nok content til en måned? Sill deciding.
 • Hvordan bliver de smidt ud? Hvis de ikke udvikler sig. Damn Lana.
 • Hvor gamle er de? Jeg har allerede glemt deres alder. 
 • Hvem har fået lavet plastik? Mit bud er 4/5 piger.
 • Er de alligevel så heartless, som de blev gjort ud til? Nej, de er vist også castet rigtigt på dét område.
 • Er de blevet matchet up? Produktionen tager nogle valg i løbet af sæsonen, men jeg ved ikke, om de er blevet matchet under udarbejdelsen og castingen. 
 • Kommer der flere ind? Ja! 
 • Hvordan søren vinder man spillet? De finder på en dum finale a la Charlie og chokoladefabrikken “Den der får den gyldne kuvert vinder”…..
 • Bliver de smidt ud, hvis de er kedelige? Se spørgsmål 3

Minus: Så mange spørgsmål om plottet. Reglerne er ikke helt opridset fra starten.

Plus: Der er drama og flotte mænd fra hele verden.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.