Corona-dagbog: Jeg har fået paranoia af det her

Hej venner!

Vi skriver den 3. juni, og jeg har været hjemsendt fra håndbold i 82 dage, hvilket stadigvæk er kortere tid end mit forhold med Trælår. Han kom faktisk på kort visit for et par uger siden efter en lang løbetur, og jeg var ikke tilnærmelsesvis glad for at se ham. Jeg kan ikke holde ham fra at dukke frem fra sit skjul en gang imellem, men det er hammer træls. Heldigvis tror jeg, han forstod mit budskab, da jeg sagde farvel i januar og igen for et par uger siden #FingersCrossed

Mine faser under Corona

På de 82 dage har jeg været igennem en del forskellige faser. Det startede ud med, at jeg tænkte: “FEDT! VI HAR FERIE OG VI UNDGÅR NEDRYKNINGSPIL”, så jeg holdt ferie… Det varede i et par dage, og så kunne jeg ikke længere holde mig selv ud. Har I lagt mærke til, at ens sved lugter mere, når man træner mindre? Eller er det bare mig?

Så begyndte jeg at løbe fuldstændig ustyrligt, og jeg gik igang med en yoga-challenge, som I kunne følge på min Instagram. Sjovt var det da, men længe varede det ikke. Så det var videre til noget nyt. Jeg begyndte at løbe længere ture, og jeg kom helt op på 10 km! #Proud Selv Cichosz var imponeret, da jeg stødte på ham for nogle dage siden. Det var nok til, at jeg tænkte, jeg aldrig behøvede at løbe igen. Jeg havde lige imponeret en herrespiller. Så må mit mål være nået. Kidding!

Parallelt med min løbefase, begyndte jeg at drikke en masse vin og champagne. Det var tider, men det holdt altså heller ikke længe. Jeg holder ikke til daydrinking, medmindre det er sidste weekend i juni, jeg står i Tusindårsskoven og hører Major Lazer. Så er daydrinking helt ok. Resten af tiden not so much, for jeg sover dårligt og jeg er træt dagen efter. Desuden så mangler jeg en fest. Den her tid plejer at være party time, men det får mig dog ikke til at tage til Sverige.

Så begyndte jeg at læse en masse bøger. Min rekord var 6 bøger på 14 dage, så jeg har kun lige kigget op for at spise og arbejde. Det var skønt. Jeg har omtrent brugt 1300 kr på Saxo.com for at stille mit behov, men det var det hele værd. Jeg læser mine bøger på engelsk, så jeg bliver nødt til at bestille de fleste. Ellers havde jeg klart været med til at holde Arnold Busck kørende 😥 Jeg elsker at læse! Mine yndlingsforfattere er lige nu Lucinda Riley (4evaaar) og Elle Kennedy.

Nyligst begyndte jeg på genren true crime gennem podcasts og dokumentarer. Det er sindssygt foruroligende, og jeg har bl.a. hørt Mørkeland, Karoline: Journal 5305 og Unsolved Murders. Derudover har jeg set Atlanta’s: Missing and Murdered og Jeffrey Epstein: Flithy Rich. Jeg ved, Mørkeland har været meget diskuteret i nyhederne, og jeg støtter heller ikke den måde, sagerne bliver debatteret i podcasten, men for mig er kernen vigtig information om den verden, vi lever i. Derfor har jeg også svært ved at falde i søvn for tiden, fordi jeg vågner af den mindste lyd og forestiller mig de værste ting, men jeg kan ikke stoppe, for det er virkelige hændelser (!) Mange af de her sager har jeg slet ikke hørt om før, og det er jo foruroligende i sig selv. Derfor har jeg besluttet mig for, kun at lytte og se true crime, når der er dagslys. Jeg er svag.

Og her står jeg så med en overbelastning i min hofte, fordi jeg enten har løbet i dårlige sko (læs: Nike Zoom Fly 3) eller løbet for meget, og paranoia, fordi jeg har hørt/set for meget true crime. En eller anden red mig fra mig selv. Jeg ved ikke, hvor det skal ende henne.

Jeg håber, I har fundet noget bedre at tage jer til.

PS: Hvis I ikke har set hverken Tiger King eller Den sidste turnering (Scottie Pippen fangirl) endnu, så kom igang. Verden er gået videre, og jeg afventer det næste store bud fra Netflix. Come to mama!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.