Jeg lignede en rødplettet malkeko

Det er ved at være længe siden, jeg har skrevet om en sjov historie fra mit liv, så nu får I en fra mit privatliv. Vi skal tilbage til 2014/2015 sæsonen, hvor jeg var 20-21 år og vældig glad for at gå i byen, når mit job tillod det. Jeg startede på Syddansk Universitet i 2014 på International Virksomhedskommunikation med tysk og engelsk. Jeg var sindssygt glad for at gå på uni, og jeg fandt en masse ligesindede på studiet og en god veninde. Derudover kom jeg også i kontakt med en “gammel” veninde fra Rosmus Skole, som var flyttet til Odense for at studere. Vi var meget ens og elskede at komme på vores stambar, Bodegaen, hvor vi plagede bartenderne om at spille Page Four og One Direction eller snakkede med andre fulde mennesker. Sjovt var det i hvert fald og stamgæster var vi helt sikkert.

Det er sjovt at tænke tilbage på den tid, og hvor meget jeg har ændret mig siden da. Dengang tog jeg altid i byen i en stramtsiddende kjole i enten rød eller sort. I dag ville jeg aldrig nogensinde (selv ikke, hvis det var min sidste dag på jorden) tage nogle af de kjoler på. De kjoler er sidenhen blevet brændt og gladeligt glemt sammen med alle selfies, jeg tog dengang. Ellers havde jeg med glæde vist dem. Jeg glemmer dog aldrig den periode, hvor jeg så youtubevideoer på nettet med dragqueens, der guidede dig til den perfekte kavalergang. Ja, I læste rigtigt. Desperate times call for desperate measures, og det var så sandeligt et desperat forsøg på at give mig selv store jader (jeg elsker det ord).

Jeg havde ikke noget specifikt tape til den slags, men jeg havde selvfølgelig brun tape i min håndboldtaske. Jeg kunne lige så godt have tage gaffatape på, for det sad fanme så fast, så jeg fik mærker fra tapen og ar på sjælen. Forestil jer lige, hvordan det var at hive tapen af mine jader. Det var forfærdeligt. Men resultatet var egentligt meget fedt, medmindre du kiggede på mig fra alle andre vinkler end lige for. Fra siden var min jader forsvundet endnu mere, fordi tapen pressede dem sammen til ingenting. Og der blev brugt masser af tape. Det gik helt ned til maven, fordi tapen skulle have den rigtige vinkel. Pro tip: dont do this at home. Køb noget af det der tape, som Kim Kardashian bruger. Alt andet end håndboldtape, som bruges til at tape tommelfingre og ankler. Håndboldspillere vil vide, hvad jeg snakker om, for alle ved, brun tape er the shit i håndbold. Hvid tape løsnes af sved, men brun tape sidder fast, som harpiks gør på en stregspillers trøje. DET KAN IKKE KOMME AF!

Og nu tænker I nok. Sjovt, Ditte, men jeg dør ikke af grin. FORESTIL JER SÅ, HVORDAN DET SÅ UD, DA JEG ET PAR DAGE SENERE FIK SPRAYTAN?! Jeg lignede en rødplettet malkeko.

Tapen havde efterladt mærker og revet det halve af min hud af, så jeg havde mørke streger og pletter på jaderne og maven flere uger efter. Jeg var en omvandrende joke i omklædningsrummet. Det var så sidste gang, jeg fik spraytan. Nu bruger jeg kun naturens D-vitamin for at blive brun, og jeg har ikke brugt tape til at skabe en falsk kavalergang siden.

The end.

2 comments

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.