Oplevelser

Historien om de britiske soldater på Cypern: Mødet

Jeg vil gerne fortælle jer historien om tre pigers møde med en gruppe britiske soldater på Cypern. Gennem forløbet kommer der nogle historier, hvoraf nogle af dem er rigtige, mens andre er det purre opspind. I får heller ikke at vide, hvilken veninde der oplevede hvad, så det er op til jer at fortolke selv. Historien er bygget på virkelige hændelser men dramatiseret for underholdningens skyld. Lad historietimen begynde!

Den 5. juli 2020 tager tre veninder fra Billund Lufthavnen med flyet mod Cypern. Klokken er 17.40, da de sætter sig ind i flyet med maverne fyldt af Sunset og mokais. Alt er i vinkel til en fantastisk ferie. De er alle spændte på, hvad rejsen vil byde på. De har planlagt, at de skal på sightseeing, bade i solen og nyde deres all inclusive ophold til fulde.

Hvad de ikke ved, er, at der venter et møde med en gruppe af britiske soldater, som vil forandre deres liv for evigt.

Veninden sætter sig tilrette i flysædet og går ind i Spotify for at sætte en god og spændende episode af Mørkeland på. Hvad hun ikke ved på det her tidspunkt er, at lige præcis denne episode er meget tæt på. Med Airpods i ørerne lukker hun øjnene og starter med at lytte til episoden om Louise Jensen, som var guide på Cypern i 1994. I podcasten hører hun, hvordan den danske kvinde bliver bortført, voldtaget og slået ihjel uden for byen Ayia Napa. Det første veninden gør, når hun kommer til Lanarca Lufthavn på Cypern er, at fortælle de andre veninder om hendes podcast. Bagefter lover de hinanden, at de ikke vil omgås britiske soldater af nogen som helst under hele ferien. Det viser sig ikke at holde stik.

Dernæst kører de mod deres hotel i Ayia Napa.

De første par dage går med sol, drinks og socialisering med hotellets ansatte. Alle er mega søde mod de tre veninder, og endda Veninden bliver tilbudt at sove hos én af hotellets bartendere, imens Veninden bliver inviteret på drinks i byen. Den cypriotiske venlighed er til at føle på…

Det første møde

Efter nogle dage med solbadning, fantastiske opvisninger på rumænsk og en masse five finger drinks får pigerne mod på at besøge Nissi Beach, som eftersigende skulle være et festmekka. Da de kommer derned og får lagt sig til rette på nogle solstole, bliver Veninden tør i halsen og planlægger at gå i baren for at få en drink til at dulme hendes tørst. Det er siden blevet historiens Point of no return, for her i baren på Nissi Beach møder de Shy Boy. Shy Boy tager kontakt til Veninden, som er i baren med Veninden, mens Veninden ligger i solen. Veninde fniser lidt over den charmerende britiske soldat, som spørger, hvor de kommer fra og hvad de skal have at drikke. Podcasten er glemt og hun spørger, hvad han drikker. Shy Boy spørger, om hun vil smage hans Sex on The Beach, for den er ret juicy. Hun undrer sig lidt over forslaget, da de står midt i en pandemi, så hun hælder i stedet noget op i et andet glas, og hvor smager det dejligt, synes hun. Det vil hun gerne have mere af, så han tilbyder pænt, at hun kan få hans drink. Hun siger tak, og tager imod drinken, der virker læskende på hendes tørre hals. De udveksler et glimt og pludselig har hun glemt alt om, hvad veninderne havde lovet hinanden.

Da venindernes glas er tomme går de tilbage og fortæller Veninden om deres møde. Veninden tænker: “fuck ja, lad os gå derop igen og mingle med dem” og så begynder historien for alvor.

De bruger de næste par timer i selskab med 10 britiske soldater, hvor af 5 af dem får en rolle i historien. Shy Boy, Dickhead, JJ, Eye Candy og Joker. Alle tre veninder er godt beduggede og fornøjede i selskabet. Veninden får især meget opmærksomhed af JJ og Veninden savler over Shy Boy, mens Veninden mingler godt med Dickhead. Da tiden rinder ud for pigerne aftaler de at mødes med de britiske soldater om aftenen til en tur i byen. De lover at skrive til Shy Boy uvidende om, hvad aftenen vil bringe dem hver især.

På hotellet bliver de hårde skyts fundet frem og ingen nævner det faktum, at alle soldaterne virker en anelse påvirket af enten traumer, fun stuff eller begge. Realiteten rammer dem, da der bliver kaldt fra hotellet overfor. De britiske soldater bor nemlig direkte over for dem, og deres altaner er derfor 20 meter fra hinanden. Veninden og Veninden bliver vidne til en del helikoptere på den altan, hvorfra der også bliver udvekslet et par serenader af den britiske slags. Veninderne kan efterhånden ikke stå imod deres accent længere, and so it goes.

Aftenen

Om aftenen finder de to selskaber endelig hinanden. Veninderne prøvede at ringe til Shy Boy men kunne ikke komme igennem (fordi de ikke skrev den rigtige area code). Veninderne er klar på Partaay Partaaaay og det samme gælder for de britiske soldater, der alle søger mest mulig kontakt med veninderne. Shy Boy ankommer lidt senere og virker en anelse mut eller væk, da Dickhead nu har taget førerpladsen for Veninden. Dickhead er 27 og kommer nord for Derby. Det er stedet med fantastisk Jane Austen-idyl, hvilket behager Veninden meget, for det ville da være dejligt at se en dag. Dickhead elsker også at mansplaine, så han får fortalt hvordan Storbritannien engang ejede Cypern, hvilket Veninden godt er klar over, men hun vil bare rigtig gerne høre ham snakke. Hun er forsvarsløs mod hans britiske charme.

Alt imens Dickhead kaster sig over Veninden, udspiller det sig anderledes for Veninden, som er blevet lidt vild med JJ. JJ fortæller han er 21, men i virkeligheden er han 19. Det ved Veninden ikke endnu. Hun er faktisk ikke i stand til at snakke særligt meget under deres “samtale”.

Dickhead fortæller Veninden om England og kolonierne, hans liv i militæret og hans ex, som spillede volley (nærmest det samme som håndbold, mener han) men veninden synes, han er en lille smule desperat, så hun stjæler blikke fra Shy Boy, der sidder overfor ved bordet. Det kan være hendes redning, men Shy Boy gør intet og hun bevæger sig stille og roligt længere ind i Dickheads fangearme, som begynder at virke mere kvælende på hende. Men han er jo sød og charmerende og virker reel, så hun slapper mere af i hans selskab.

JJ er head over heels for Veninden, og han fortæller om sin hårde barndom i Derby, hvor hans far var rimelig modbydelig og forlod familien, da han var barn. Veninden snakker interesseret videre med ham, for det virker som om, de har god kemi og han er bare så sød. Han stjæler hende ikke væk fra de andre, men de finder i stedet konstant tilbage til hinanden. Hun ved ikke, hvad der ender med at ske et par timer fra nu.

Eye Candy og Joker er også tilstedet under det her. Eye Candy er nemlig oversergent for hele gruppen, så han holder sig ædru gennem hele aftenen, imens han undskylder gentagende gange på vegne af sin gruppe, der også inkluderer nogle unge 19-årige herunder Joker og JJ. Joker har lige fået en ny tatovering. Det er en prik mellem hans tommelfinger og pegefinger, som han kalder sin datter, der ikke er blevet født endnu. Det meste af tiden er det svært at forstå Joker, fordi – som Dickhead forklarer – så er han fra arbejderklassen, hvorimod Dickhead er fra middelklassen. Hans forældre er politibetjente og efter militæret, vil han gerne gå ind i politik. Det burde være et rødt flag for Veninden, men hun synes bare, det er sexet.

Til sidst tager alle veninderne hjem. To af dem i selskab af en britisk soldat og en tredje, som på egen hånd formår at skabe historie. Alt sammen bliver udspillet på nogle timer.

To be continued…

En kommentar til “Historien om de britiske soldater på Cypern: Mødet”

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.