Jeg havde akut munddiarré på TV2

Hej venner, det er længe siden! Jeg har haft travlt med opstarten og alle de nye ting, som følger med til at starte et nyt hold op. Derfor har jeg ikke været så meget på bloggen. Jeg ved, I alle sidder spændt og venter på den næste historie, og nu er tiden inde 😉

Bastrup, Pytlick og jeg var en tur forbi TV2 i sidste uge, hvor vi skulle lave optagelser til den nye sæson, og vi har sgu fået ros af bossen. Jeg er sikker på, der ligger og venter en rolle i Badehotellet, når de optager den næste sæson. Bare en statistrolle. Jeg skal jo ikke outshine hovedrollerne. Ej, det gik vist udmærket, men som altid kunne jeg ikke holde min mund. Hvad I andre siger, når I er fulde, siger jeg, når jeg er ædru. Bare husk på det.

Vi blev instrueret på forhånd til at forberede et fun fact og medbringe en rekvisit dertil. Hvad jeg sagde og medbragte må I vente med at se, til det bliver sendt på TV2 Sport. Jeg lover, at det er både sjovt og overraskende, hvis de altså har klippet det rigtigt.

Da vi ankommer kl 9.15 bliver vi mødt af søde mennesker, som viser os hen til lounge-området. Her klæder vi om og gør os klar. Så snart vi er omklædt kommer der et FUCKING KAMERAHOLD HEN OG BEGYNDER AT OPTAGE VORES SAMTALER. Ej, men det kan jo kun gå galt, så jeg starter selvfølgelig med at råbe højt om alle de fun facts, jeg har tænkt mig at fortælle til TV2. Det ryger bare ud af mig, og før jeg har set mig om, har jeg fortalt alle om dengang i 2. klasse, hvor min lærer sagde til mig, at jeg skulle stoppe med at spørge drengene, om de ville være kærester med mig. Super, Ditte. Bare super. Det her kamerahold skal så filme “behind the scenes”, hvilket er en genial idé, men jeg tør slet ikke tænke på al den rå materiale, de skal redigere i. Lad os håbe, jeg bliver glemt i mængden.

Kameramanden er klasse selskab, intervieweren er lidt mere påtrængende og helt tilfældigt efterlader han mikrofonen, da han går et andet sted hen. Snedigt, men jeg er snedigere (og dummere), så jeg tager mikrofonen og begynder at interviewe min holdkammerat om dagen. Kameramanden overtalte mig til at bilde folk ind, at jeg var preggo. Det har noget at gøre med den rekvisit, jeg tog med til TV2. Den gik rent ind ved alle både mænd og kvinder. De har vist hverken set min insta eller blog…

Jeg så også Rolf Sørensen! Jeg var så tæt på at råbe “ROLF ER REN!” efter ham, men denne gang kunne jeg godt kontrollere mig selv. Man må jo ikke lyve, og jeg tror ikke, han ville syntes, det var sjovt… Derudover hilste vi også på den kære Bente Bent, som overraskende havde rosende ord til vores forsvar. Hvilket er på sin plads, for som Krautmeyer udtaler, så har vi købt Mount Everest…

I ét af rummene på TV2 skulle vi quizze hinanden, beskrive hinanden og gætte kendte håndboldmennesker. Jeg skulle beskrive Erik Veje for de andre, så jeg fik vist nok sagt, at han ikke har så meget hår på hovedet og tager timeouts på de mærkeligste tidspunkter. Undskyld Erik.

I et andet rum skulle vi have taget billeder – så mange, at jeg fik ondt i kæberne. Måtte smide et timeout-kort på et tidspunkt. Til sidste heat kom jeg ind til Jonas Nyhøj, der skulle interviewe the shit out of me. Jeg må indrømme, der kom en del sandheder på bordet, som hverken mine forældre eller træner ville være stolte af. Jeg har kun én ting at sige:

Stay tuned!

I næste indlæg skal jeg nok fortælle om nogle af de fun facts, som ikke “made the cut” så at sige. Vi svedes, venner.

2 comments

  1. Glæder mig til at se, hvad du, Bastrup og Pytlick har fundet på. Men nok mest dig, da du jo ofte er “uden filter”.
    🤣🤣🤣
    Ved du noget om hvornår de vil bruge det…🥰

    Liked by 1 person

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.