Vi startede alt for hårdt ud i preseason + opdatering på min skadessituation

Hej venner. Jeg håber, I er kommet godt igang efter sommerferien og at I er raske. Vi har været igang siden 15/7, og er allerede startet med sæsonen. I den næste periode kommer der rigtig mange kampe, hvilket bliver skide skægt. Jeg glæder mig til at komme rigtigt ind i rytmen med kampe, men min krop bliver også sat under pres, så det er med at holde tungen lige i munden. Hvis jeg har trænet rigtigt under sommeren, skulle jeg helst forblive nogenlunde frisk i kroppen og skadesfri. Hvis ikke, så må jeg lytte til den. Ligaerne har set nok skader indtil nu.

Det er frygteligt at se, hvor mange spillere som er blevet ramt den sidste måned. Jeg ønsker dem det bedste. Efter så lang en pause er det desværre ikke overraskende, at så mange bliver ramt. Så snart den første skade tikkede ind, tog jeg en snak med min cheftræner om at skrue ned for intensiteten og træningsmængden, da jeg var bekymret for mit hold. Vi startede også meget hårdt ud, så det var nødvendigt uanset. Vi spillede kamp den første træning! Gudskelov er det overstået og vi har ikke oplevet nogle alvorlige skader (7-9-13) indtil videre. Jeg er bange for, at det ikke er slut med alvorlige skader i ligaen. Reglen hedder, at man skal forvente én korsbåndsskade pr. hold pr. sæson, det siger fysserne i hvert fald. Og jeg tror, at skaderne i pre-season er en såkalt “casualty of Corona” og derfor tæller de ikke med i gennemsnittet. Selv målmændene er i fare. Mayssa Pessoa er lige blevet opereret i sit korsbånd.

Jeg synes egentlig, min krop har det super godt – udover at mine knæ nogle gange klager lidt. Har også døjet lidt med en opstartsskulder, som fyssen kalder det. Har de sidste par uger fået noget trykbølgeterapi (fancy) på den, som har speedet helingsprocessen op. Det føltes lidt ligesom, at skabe mere skade i skulderen for så, at den får det bedre igen. Det er ikke rart, men det virker, og jeg er endelig ved at være tilbage igen.

Pga. den lange pause fra håndbold, indførte fysserne 15 minutters elastikøvelser til hofte og skulder før HVER træning og kamp. Derudover indførte de også baglår- og achillessene-øvelser før hver kamp. Dertil har vi også udstrækning før HVER opvarmning. Dvs. vi har måtte tillægge omkring 20 min ekstra opvarmning til træning og kamp. Jeg tror, det har givet pote. Pigerne ser i hvert fald fit ud. Jeg kommer lidt efter med min gamle krop 😉 Tænk jer, at jeg er den ældste på holdet. Tror ikke, jeg er klar til den slags ansvar. Lol.

Og så en sidste ting: vi hedder kvindeligaen nu, fordi det er mere politisk korrekt og nutidigt. Hvor er det godt, vi har folk til at tage så vigtige beslutninger. Nu I er igang, kan I så ikke også få H&M til at ændre “dametøj” til “kvindetøj” og resten af modebranchen lige så. Det virkelig vigtigt for mig som kvinde, da jeg ikke kan identificere mig med “dame”…… LOOOOL har vi ikke større problemer under en pandemi? Amen altså…

Hvad synes I?

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.