Så er Corona kommet til Holstebro Håndbold

Hold da op, det er længe siden! Hvor er jeg egentlig træt af at skrive det, så det stopper jeg med nu. Jeg er lige kommet hjem fra min 2. gang på TV MIDTVESTs Overtrådt. Først gang jeg var derinde (d. 21. september) talte vi om Coronas indvirkning på håndbolden. Dengang havde jeg ikke så meget at sige til situationen, da jeg sagtens kunne se bort fra det på de 40×20 meter. Nu er situationen en anden. Vi har haft et par tilfælde i vores ungdomsafdeling, som vi jo træner med nogen gange. Gudskelov har der ikke været noget på holdet endnu, men jeg bliver mere og mere bekymret for det. Det er jo fuldstændig eksploderet!

I dag kom nyheden så, at vores kamp mod Vendsyssel er blevet rykket til foråret. Dvs. jeg går i princippet på juleferie på onsdag efter kampen mod København. Hallelujah, så nåede vi da næsten at spille første halvdel af sæsonen færdig. Jeg kan godt tvivle på, at vi får lov til at spille resten af sæsonen færdig, så længe smittetrykket er så højt. Måske gør julepause noget godt, måske ikke. Det bliver i hvert fald en kedelig december og januar uden håndbold i mit tv, men vi skal selvfølgelig ikke spille, hvis det er uforsvarligt.

Det sværeste ved det er, at vi jo ikke kan arbejde hjemmefra, som mange andre kan. Vi har faktisk kun tilskuerantallet, kontakt uden for banen og events med spisning som parametre, vi kan skrue på. Ellers kan man vel ikke skære mere ned på sporten – kan man? Jeg frygter, at jeg skal skære mere ned på parametret, der er mit privatliv, for at vi kan fortsætte sporten. Hver eneste gang, jeg ser en person uden for håndboldbanen, skal jeg spørge mig selv, om jeg kunne tage mit hold med. Det gør det lidt svært at tinderdate. Lol. Jeg spiller bedst, når jeg har det godt uden for banen, men hvor langt må jeg gå for sporten? Jeg har behov for mine venner, som hellere vil blive hjemme og se Bagedysten en lørdag aften i stedet for at se Danmark-Finland. Dem, som er mere interesserede i at høre om mit tinderliv end min sidste håndboldkamp. De har været mit squad lige siden, jeg forlod Rosmus Skole i 2008.

Så hvor skal det ende henne? Jeg ved det ikke, men jeg har ikke lyst til at ofre mit privatliv for det.

Nå ja, så vandt vi i Århus, og jeg kom på rundes hold. Det er jeg sgu stolt af.

Vi fik også point i Ikast efter Jennys klasse kasse 5 sekunder før tid! Kommer dog ikke til at savne de lyserøde sokker. Jeg lignede mest af alt en U10-spiller…

One comment

  1. Hejsa
    Jeg tænker meget, at det er i den lange julepause at i hver især skal ud og pleje jeres personlig sponsorer, hjælpe klubben med at skabe et endnu bedre fundament-og så selvfølgelig sørge for at være fysisk klar og mentalt klar til at dette kan blive presset program i foråret

    Like

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.