Jeg har været på tre helt forskellige dates den sidste måned og jeg har igen gjort noget pinligt

Hej venner. Godt nytår! Håber, I er kommet godt ind i 2021 og årets bedste måned, hvis du spørger mig. Jeg fyldte 27 (!) d. 2. og resten af måneden er dedikeret til herrehåndbold. Kan man ønske sig mere? Jo, en succesfuld date i denne lockdown ville da være fedt, men bevares, man kan jo ikke få alt.

Havde besøg af Louise Boo, da der skulle tages billede til jubilæumsmagasinet fra TTH

Først, så lad os snakke om, at jeg er fyldt 27 år. Hvor blev tiden af? Jeg er stadig 17 år indeni!!!! Jeg spurgte mine holdkammerater en dag, hvor gammel de synes, jeg er. Svaret var 17. På andre måder er jeg 45, så 27 år er måske meget passende. Dagen var som sådan ikke noget stort. Jeg gad ikke fejre det faktum, at jeg er tæt på 30 omgivet af veninder, der bliver forlovet og får børn, mens jeg ikke har haft en kæreste siden 2. klasse. Jeg havde faktisk to kærester. Jannick og Sebastian. The dream team. Jeg løb aldrig tør for opmærksomhed. Hvilken tid for 8-årige Ditte.

Jeg har også været på tre Corona-venlige dates, og sikke forskellige dates det var. Måske tænker I, at det er med den samme. Men jeg er ligesom Taylor Swift, min sjæleven.

I go on too many dates
But I can’t make ‘em stay
At least that’s what people say, mm, mm
That’s what people say, mm, mm

I hvert fald var det med tre forskellige fyre. Som I sikker ved, så ligger der en kaserne i Holstebro, og jeg kan meddele, at de, som arbejder der, ofte bruger Tinder. Faktisk virker det som om, der ikke rigtigt er andre end soldater herude i Vestjylland – udover landmændene, som jeg også har truffet. Det har endnu ikke været en succes med nogen af grupperne, men what to do.

Den første date var en gåtur med en type, som jeg ofte tiltrækker og synes om. Han var lærer. Begge mine forældre er lærere. Dem kan man stole på. Jeg er nok selv lidt af en lærertype, hvis du spurgte mine venner. Vi gik en tur i Guds by, Odense, og snakkede vidt og bredt. Nogle timer efter daten skriver jeg og siger, det var hyggeligt, og at jeg gerne vil ses igen, hvis han har lyst. Han svarer, at DISTANCEN ER FOR STOR EN FAKTOR OG AT HAN KUN KAN TILBYDE VENSKAB. Undskyld mig, men hvad alverden havde du tænkt dig med en gåtur så? Skulle jeg komme med balloner, enhjørninger, regnbuer og et diasshow med grunde til at date mig, eller havde du besluttet dig på forhånd? Min kære (ven), jeg har masser af venner og veninder – jeg har ikke brug for flere. Thank you, next. Det synes jeg altså var skuffende. Pænt af ham at skrive det, men spild af fucking tid. Du kunne da i det mindste have givet mig mad.

Date nr 2 var en kedelig fornøjelse. Jeg har ikke noget imod akavethed, da det oftest er noget, mennesker selv er med til at fremprovokere. Hvis du synes, det er akavet, så er det akavet. Hvis du ikke synes, det er akavet, så er det ikke akavet. Som regel. Men denne gang valgte jeg akavethed for at få ham til at vise interesse. Jeg er god til at være interesseret i mennesker, jeg møder, men hvis jeg ikke møder nogen interesse tilbage, så bliver det en kedelig fornøjelse. Jeg løb faktisk tør for ting at spørge ham om. Ham skrev jeg ikke til med det samme. Jeg ville lige afvente ham. Da jeg ville vise ham til pigerne dagen efter, så havde han slettet mig, så følelsen var åbenbart gengældt. Lol.

Den sidste date var hyggelig. Endnu en gåtur i bidende kulde hjemme i Holstebro. Han var interessant og anderledes. Da jeg skrev til ham bagefter og spurgte, om han havde lyst til at ses igen, fik jeg beskeden “Det kan vi da helt sikkert finde ud af”. JA, SELVFØLGELIG KAN VI DET, MEN HAR DU LYST? Eeej altså. Hvad er nu det for noget. Det er sådan noget man siger til journalister, når de spørger om et interview. Sgu da ikke til en tinderdate. Såååå tilbage til Sims 4, hvor jeg lige nu spiller med en single kvinde, der skal adoptere et barn. Det må siges at være et meget passende billede.

Og så til den pinlige historie. Der er kommet en ny spiller i TTH, og som den taber, jeg er, kom jeg med et spørgsmål til manden. Et spørgsmål de fleste er kommet med i omklædningsrummet: ER HAN SINGLE? Det spørgsmål blev så læst højt MED NAVN på video, og nu har jeg så endnu en gang gjort mig pinligt bemærket i klubben. I kan se videoen på TTHs facebookside. Det var så lidt. Ring, hvis I har brug for en pauseklovn. Jeg arbejder alle ugens dage. Mandag er faktisk en god dag. Så er jeg fri for at stå face2face med manden…

Til sidst føler jeg mig nødsaget til at gentage noget for jer. Jeg klager måske så meget over ikke at have en kæreste, men det er alt sammen sagt i sjov. Jeg er af den mening, at en kæreste ikke skal være nogen, som gør dig hel. Jeg er nok så hel alene. Jeg går ikke rundt på 50 % og venter på manden i sort Audi R8 Spyder, der skal komme og gøre mig 100%. Jeg har det faktisk ret godt. Jeg kan bare godt lide at møde nye mennesker, date og være i blandt mennesker. Corona har gjort det svært som ekstrovert, men jeg er altså ikke desperat. Jeg er klar over, jeg lyder desperat, men I skal forstå det som et behov for at møde nye mennesker og IKKE med målet om at finde en kæreste. Og så gider vi ikke snakke mere om det.

Blessed be the fruit!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.