Da jeg fik debut i Europa, skulle jeg spankes af Black Jack

Hej venner 🙂 Jeg vil gerne fortælle jer en historie, som er en af de lidt sjovere. Den handler om et ritual, debutanter i international kampe skulle igennem, da Dorte var ung. Jeg har ikke hørt om lignende ritualer, men måske er det nogle af de historier, som ikke er passende at slippe ud. Lad mig være en af de første til at tage jer med ind på et hotel i Makedonien efter en kamp i Europa – EHF og det daværende Cup Winners Cup. Det her er historien om Black Jack ❤

**Historien indeholder dramaturgiske virkemidler såsom overdrivelse, løgn og latin**

Der var engang en pige på 19-20 år, som hed Dorte. Dorte spillede håndbold for Ornli Syge Gangstere. Dorte elskede at spille håndbold, men hun glædede sig ekstra meget til denne sæson, fordi holdet skulle deltage i Cup Cup, som hun aldrig havde deltaget i før. Det var da også kun fordi, der var nogle andre hold, som før dem havde sagt “nej tak” til tilbuddet om at spille i Europa, at de kunne få lov til at være med. Ellers havde de ikke kvalificeret sig til det. Dagen kom, hvor de skulle afsted til Makedonien. Nogle af Dortes holdkammerater havde godt fniset og fjantet lidt ude i lufthavnen, men Dorte var som regel ikke den først til at få sladderen at vide, så hun koncentrerede sig om opgaven, der lå foran hende: at finde noget at spise i lufthavnen. Hun kunne ikke finde noget ordentligt, som kunne mætte hele turen ned til det unavngivet sted, og hun gad i hvert fald ikke spise skyr, som de andre piger. “Fuck skyr” tænkte hun, og besluttede sig for at bestille en pizza. Hun vidste, at de andre piger alligevel havde snacks med, så det ville gå op kaloriemæssigt sammenlignet med hendes pizza. Det skulle hun aldrig have gjort, for i samme øjeblik hun sidder og nyder sin sprøde pizza kommer hendes assistenttræner forbi. Måske han også gerne vil have et stykke? I stedet begynder han at skælde hende ud. Den historie kan I høre om her.

Spol tiden frem og Ornlig Syge Gangstere spiller kamp mod Usportslige Minkavlere, som spiller deres sidste sæson under navnet, da klubben bliver lukket ned af præsidenten. Til gengæld har alle deres spillere fået en bonus og en besked om ikke at spille i en klub tættere på end 300 km. Kampen ender med en sejr til Ornlig Syge Gangstere, der endda må spille med en af deres målvogtere på venstrefløjen. Det giver også god mening, fordi hun er hurtig som en leopard og et teknisk vidunder med bolden. Da hun og resten af holdet kommer hjem på hotellet, mødes de ude på gangen til evaluering. Træneren snakker lidt om kampen og afslutter med at sende ordet til tre af spillerne, som står med en Netto-pose. “Har de haft skyr med fra Danmark. Det var da mærkeligt”, tænker Dorte. Pigerne åbner posen og tager en STOR, SORT DILDO ud. De tre spillere proklamerer, at som ritual skal alle debutanter slås i røven med dildoen, som de passende har navngivet Black Jack. Alle i rummet taber kæben af frygt for at dø ved kølle. Assistenttræneren griner og siger: “Det her er simpelthen for upassende og mærkeligt.” Træneren står i hjørnet og griner akavet med en hånd om sin taske. Efter der er kommet ro på spillerne, fortæller de tre arrangører videre, at alle debutanter i Cup Cup skal igennem – også trænerne, kontoret og administrationen. De viser, at man skal stå i et telt med håndfladerne i jorden og røven i vejret. Da anføreren har haft debut i Europa tager hun drillende Black Jack i hånden og gør klar til at slå den første spiller, inden hun spørger: “Må man selv bestemme, hvordan man rammer?”

Arrangørerne havde planlagt det inden afgang til Makedonien. I lufthavnen havde de sneget Black Jack ned i en af spillernes håndbagage, som blev dobbelttjekket i Security til stor morsomhed for personalet i lufthavnen. På turen hjem skulle dette selvfølgelig pålægges kampens spiller, som måtte igennem selvsamme tasketjek i Security til stor forlegenhed for hende. Spilleren kunne se på, da Security råbte gennem lokalet til de andre medarbejdere, som stimlede sammen om spillerens håndbagage, mens de rodede den igennem. Det vides ikke, om de pågældende spillere har lidt skade efter hændelsen.

Og sådan gik det til, at alle debutanter i internationale kampe skulle igennem en tur med Black Jack. Dorte fortælle ligeledes, at spillere og ledere gik rundt med mærker af blodårer på lår og baller i dagene efter. Det vides ikke, om traditionen stadig eksisterer.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.