Jeg bliver nødt til at kommentere på nogle rygter angående mit klubskifte

Der har floreret meget på nettet for tiden angående mit klubskifte, så nu tager jeg til bloggen for at gøre det klart for alle. Jeg har altid gerne ville prøve mig af i udlandet. Det har været en drøm, siden jeg blev seniorspiller i 2013, og det har altid været meningen, at jeg skulle afsted. Har været på vej af flere omgange og i år skulle det så endelig lykkes for mig.

Ej, det er bare “djok” – Jeg skifter selvfølgelig ikke til PSG, omend jeg gerne står til rådighed for en herretræning eller to. Vil bare gerne lige mærke, hvordan det ville være. Jeg tror dog hverken mine skuldre eller lår er klar på så stort et tryk. Hvis det skulle ske, skulle jeg nok lige overveje, om shorts var vejen frem. Men altså so far har jeg ikke fået tilbuddet endnu, så den drøm må jeg lægge på hylden lidt endnu. Jeg er meget beæret over, at der var nogle, som rent faktisk troede på det. Det tager jeg som et stort klap på skulderen. Sandheden er, at jeg nogle gange lukker mundlort ud, og denne gang var ingen undtagelse. Sjovt var det, men sandt er det bestemt ikke. Så I må vente lidt endnu…

Findes der ikke også en regel et sted i en gammel bog i en kælder på IHF’s kontor, hvor der står, at kvinder ikke kan stille op for herrehold?

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.