Er jeg i virkeligheden hovedrollen i sæson to af Emily in Paris?

Nu er katten sluppet ud af sækken, og jeg er begyndt at vænne mig til tanken om, at jeg til sommer flytter til Orleans, hvor jeg ikke kender nogen eller snakker sproget. Jeg er helt rolig i al det formelle og praktiske arbejde, som hører med til det at flytte til et andet land. Jeg er 100 % klar.

Hahahaha LOL nej, jeg er overhovedet ikke rolig eller klar til noget endnu, og jeg er slet ikke sikker på, hvad jeg går ind til. Men til gengæld er jeg fyldt med glæde og spænding over at springe ud i den største oplevelse i mit liv. Jeg skal nok bare lige se en smule mere realistisk på tingene.

Jeg har en tendens til at romantisere og dagdrømme meget om fremtiden og håndbolden. I mit hoved lever jeg i sæson 2 af den romantiske dramaserie om den smukke og intelligente kvinde, Emily, der flytter til Paris og møder sin soulmate på caféen over for hendes lejlighed. Hun kigger ud i horisonten fra sin balkon, mens hun beundrer menneskerne på gaden, der alle hilser på hende, som var hun alles ven. Det er mig i mit hoved LOL. Men det er jo ikke mig, når jeg flytter til Frankrig. Det skal jeg bare lige have ind i mit drømmende hoved.

Jeg er klar over, at der venter store udfordringer dernede. Den største vil være, at jeg ikke vil kunne kommunikere med alle. Måske har de slet ikke lyst til at snakke engelsk heller, eller måske har de bare ikke lyst til at snakke med mig. Min mor har altid sagt, at franskmændene ikke er så vilde med at tale engelsk, men jeg håber, de har lyst til at snakke med mig. Jeg elsker at møde nye mennesker – i alle aldre. Det er virkelig drømmen, at jeg kan leve af det. Måske skulle jeg bare droppe håndbolden og så blive værtinde på en fancy natklub i KBH. Kunne I se mig gå rundt som 45-årig og vibe med de unge?

Jeg er også gået igang med fransk sammen med min mor, som tilfældigvis har været fransklærer i folkeskolen og taget nogle kurser, når vi var på ferie i Frankrig. I aner ikke, hvor stor en hjælp det kommer til at være og er lige nu. Jeg har fået nogle hæfter af hende med øvelser. I ved, de hæfter med masser af farver, som sikkert er lavet til børn i 4. klasse. Derudover har jeg læst mig til, at man kan lære sprog i søvne, så omtrent hver aften inden sengetid sætter jeg en lydbog på, som først siger noget på dansk og bagefter to gange på fransk. Jeg tror ikke helt på, jeg kan lære det ordentligt på den måde, men måske kan jeg vænne min hjerne til at høre sproget. Faktisk er mange af ordene også ret tæt på det engelske sprog, og sætningsstrukturen er også lidt mere som dansk end fx tysk, der bytter om på rækkefølgen ift. vores sprog. Da jeg var barn plejede jeg at øve tal og farver med min mor og far på ferie, og jeg fik altid de der hæfter til at udfylde. Dengang vidste jeg nok ikke, at det ville komme mig til gode i dag. Jeg tror nok, jeg skal lære sproget. Jeg vil gerne lære sproget, og det er altid en god start. Jeg håber bare ikke, de griner for meget af mig, hvis jeg siger noget forkert. De skulle bare prøve at lære dansk… haha

Jeg ved stadig ikke, hvilken lejlighed jeg skal bo i. Det kommer an på, hvilke spillere der forlader klubben, så det venter jeg spændt på. Dog ved jeg allerede nu, at lejligheden vil være møbleret, hvilket er meget rart. Jeg har ikke rigtigt nogle uerstattelige møbler udover min Queen Bed, som jeg for alt i verden skal have med derned. Mit spisebord er kun til 4 personer, så det skal sælges og det samme med skabet, jeg har samlet skævt lol. Min lyserøde sofa bliver sgu nok også solgt, så hvis I mangler noget, så skriver I bare 😀 Jeg fik skrevet i min kontrakt, at de skal betale for transport af mine møbler (pro tip til alle jer håndboldspillere). De uvigtige ting kommer til at stå på loftet hos de gamle. Jeg føler ikke hjemme i specifikke møbler eller steder (hæhæ har boet så mange steder jo). Jeg kan føle mig hjemme i IKEA, hvis jeg bare kan tage nogle af mine pynteting med. Og så skal der også være nogle planter.

En anden ting jeg har tænkt over er, at jeg SÅDAN VIRKELIG håber på, de kan forstå min humor og sarkasme. Jeg håber, det er internationalt, så jeg ikke virker som en idiot med mine flabede kommentarer eller dumme spørgsmål. Det er jo alt sammen bare for sjov. Min far sagde til mig første dag på efterskolen, at jeg nok skulle holde lidt lav profil og så slippe mig selv løs, når folk havde lært mig at kende. Det har jeg stadig ikke lært, så det tip kan jeg godt smide ud i skraldespanden. Min evne til at holde lav profil holder kun 1-2 dage, og så er jeg ved at revne af sarkastiske kommentarer. Har det lidt ligesom Chandler i Venner, da han skulle prøve at holde en dag uden en eneste sarkastisk kommentar. Det er mig. Jeg er Chandler. Jeg kan ikke holde lav profil. På et tidspunkt eksploderer jeg i dans, for så har jeg ikke været i centrum længe. It’s a hard knock life 😀

Sidste tanke jeg har haft i forbindelse med mit skifte til Frankrig, og det er nærmest det sjoveste, er, at JEG IKKE KAN VENTE MED AT DATE EN FRANSKMAND. Jep. Jeg sagde det. Nu er det ude. Giv mig en croissant og fortæl mig om, hvor højt du elsker din mor og hvor mange penge din far har tjent på jeres vingård i Champagne. Jeg er lutter øre. Har set en youtube-video, som viste, at franskmændene elsker deres mødre og elsker at flirte. Er jeg i virkeligheden vokset op i det forkerte land? Fløj storken for langt væk? One wonders… Je suis prêt mon grand délicieux français!

Til alle jer andre: google translate det.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.