Q&A om mit skifte til Frankrig

English below

Hej venner. For to uger siden lavede jeg en spørgerunde på Instagram, hvor I kunne komme med spørgmål til Frankrig. Jeg har lavet den for en uge siden, men jeg har haft så travlt med træning, arbejde, beach håndbold og babyshowers, at jeg først har fået tid til at poste den nu. Tak for alle jeres spørgsmål – selv de upassende. Jeg ved, I er meget nysgerrige, og jeg laver gerne en video mere, hvis I skulle have flere spørgsmål. Jeg glæder mig så meget til at fortælle om det hele, når jeg kommer derned! Der får jeg nok også mere tid til at kunne opdatere bloggen og insta.

Jeg fik 13 spørgsmål + en del gengangere. Jeg har postet videoen på min youtubekanal (ja, det er sandt). Derinde lægger jeg alle mine videoer ud, fordi det er meget lettere at uploade og tilgå for jer, i stedet for at jeg skal lægge lange videoer på Instagram, som ikke rigtigt er mediet til det. Jeg ser da i hvert fald aldrig en video til ende derinde…

Jeg har kun oversat den lille video til insta, da det tog syyyyygt lang tid at lave undertekster manuelt. Den tid har jeg ikke – sorry. Derfor har jeg i stedet skrevet svaret på det ene spørgsmål nedenunder, som jeg fik på engelsk. Hvis I kan lide videoen, så giv det lige et like 😀 Er det ikke sådan noget, man siger på youtube? Lol.

Hey guys. Two weeks ago I asked for your questions concerning my transfer to France. I made the video a week ago but i’ve just been so busy with training, work, beach handball and babyshowers. I only found the time to do it today. Thank you for all of your questions – even the inappropriate ones. I know that you are very curious and I would happily make another video, if you should have more questions. I am really looking forward to it and I can’t wait to tell you all about it, when I get down there! I should have more time to update the blog and Instagram when I get there.

I got 13 questions + some of the same. I postet the video on my Youtube channel (yeah, it’s true). I will upload all my videos on Youtube because it’s much easier to upload and for you to access, instead of uploading long videos to Instagram, which is not really the media for it. I rarely watch a video until end on there…

I only translated the small video for Instagram since it took sooooo much time to make subtitles manually. I don’t have that kind of time – sorry. Instead I wanted to address the question below, I got in English. Please, if you like the video, give it a like 😀 Isn’t that something you say on Youtube? Lol.

How did you get in contact with the club?

I told my agent last summer that I wanted to go to abroad specifically to France or Germany, and he researched the market, contacted the clubs and gave them video and statistics of me from the Danish league. I had to tell the world that I wanted to go abroad since we don’t get many broadcasted/TV matches in our home league. It was kinda like fishing and putting out bait for the club, and then reeling it in to see if I catched someting. Lol. I am happy that my bait was juicy enough. Damn this metaphor is great 😀

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.