Jeg har fået fire på stribe i fransk dating – Ham der planlagde vores bryllup

Årh de franskmænd altså… Det må man gerne sige, når man ikke kommer fra Frankrig. Hvis nogen sidder og google translater det her, så god fornøjelse 😉

Jeg har boet i Frankrig i 5 måneder og sikke en finurlig oplevelse, det har været indtil nu. Jeg har været på Tinder, men det er ikke her, jeg har de sjoveste historier fra. Det er fra det gode, gamle IRL. Ja, I læste rigtigt, 3 ud af 4 af de her historier tager udgangspunkt i det virkelige liv. Jeg havde helt glemt, at det var sådan man mødte hinanden i gamle dage lol. Jeg har faktisk ikke mødt så mange på Tinder, men til gengæld har jeg mødt nogle spændende typer udenfor. Jeg har fået 4 på stribe! Fuld plade! Bingo! Yatzy! Jeg har nemlig mødt 4 mænd, der hører til i hver sin kategori for “NEJ-TAK-DIN-SKOVL-SES”. Lad det være en sjov historie, en lektion eller en introduktion til jer, der læser med. Og til de bekymrede, så er jeg okay. Jeg er mere bekymret over 2. halvdel af sæsonen end de her mænd. Selvom den ene gav lidt tårer undervejs, så var det en lettelse af slippe af med. I får dem ikke i kronologisk rækkefølge, men til gengæld med litterære virkemidler og ironi – derimellem finder i sandheden.

Således består tetralogien af:

 1. Ham der planlagde vores bryllup ved første møde
 2. Den suspekte Antoine
 3. Den giftige Gazz Lightyear uden empati
 4. Ham der digitalt stalkede mig

Del 1: Ham der planlagde vores bryllup ved første møde

Da jeg en dag var ude og gå en af mine ture, hvor jeg ligner en kamikazepilot på vej på mission, stopper jeg op ved et lyskryds og venter på grønt, som den gode borger (og dansker), jeg er. Det sker, at jeg er den eneste, som venter på det grønne lys, mens alle franskmænd enten løber eller går hastigt forbi mig over gaden, og efterlader mig som en idiotisk regelrytter. Her står jeg så og passer min egen butik – igen meget dansk af mig – da en mand vender sig om og kigger på mig gentagende gange. Det første, der går igennem hovedet på mig er: “hvad vil du?!” Så begynder han til sidst at snakke til mig, mens han står med sine venner, som er en kvinde og en mand. Han snakker engelsk og spørger, om jeg spiller håndbold. Er mine skuldre blevet bredere på det sidste? Han bemærker, at han aldrig har mødt en kvinde, der er så høj som ham. Super, han lige fik det flettet ind. Han spørger venligt men indgående om diverse ting fx hvor jeg kommer fra, hvor jeg bor og om jeg har boet her længe. Alt sammen helt uskyldigt, indtil vi har krydset gaden, og han siger til sine venner, at de bare kan gå ind. Jeg kender ikke særligt mange, og jeg vil rigtig gerne have nogle venner, så i første omgang tror jeg, han tilbyder sit venskab. Jeg prøver så vidt muligt at svare pænt, og da han spørg om mit nummer tør jeg ikke sige nej, for jeg har lige brugt de sidste 5 minutter på at svare på hans spørgsmål. Så begynder samtalen at ændre sig lidt, og her er det, jeg ryger i fælden for han forveksler min venlighed med noget andet. Kan ikke lige finde ordet….. Han begynder at fortælle om, hvad vi kan lave sammen, og jeg skal lige love for, at jeg får tildelt platinpakken i Djurs Sommerland. Han starter med at spørge, om han må følge mig hen af gaden, og jeg tør ikke sige nej. Det er klart noget, jeg skal arbejde med, men jeg tænker, at han da må slippe mig fri om lidt. Jeg tog fejl. Manden fortæller, at han vil tage mig med hjem og møde sine forældre. Han vil vise mig sin kultur og holde en fest for mig med sin familie. Vi skal smage mad og danse sammen, og lige her går det op for mig, at det hele lyder lidt som et bryllup, jeg ikke har lyst til at være med til. Og da gør jeg, som enhver burde have gjort fra starten af. Jeg siger “chill” og bagefter noget med, om vi ikke bare kan skrive lidt. Flot Ditte. Samme aften får jeg beskeder for fuld styrke. Det næste der sker er, at han 8-dobbelte beskeder med lykønskninger om en smuk dag, og hvor dejlig en kvinde jeg er. Jeg prøver ihærdigt at slå det venligt ihjel med kortfattede svar, men jeg må til sidste bruge de hårde skyts i form af en ærlig og kontant afvisning, for manden fatter ikke en brik. Det kan jeg så takke mig selv for, da jeg naivt gav ham mit nummer. DET GØR JEG ALDRIG IGEN! Manden skriver, at jeg sikkert ser smuk ud, når jeg sover. Nej, nej, nej….

Det må siges at være en meget udansk oplevelse og meget udansk reaktion af mig. Jeg har svært nok ved at stoppe og lytte til facere fra Amnesty eller Røde Kors derhjemme, men jeg formår at give mit nummer til en total fremmed på gaden i Frankrig. Det er satme sørgeligt 😀 Send hjælp!

2 comments

 1. Hvor er du bare dejlig, Putte♥️ og hold kæft hvor du mestrer det danske sprog med dets humor og finurligheder – og så ikke mindst har du selvironi😂🥰

  Sendt fra min iPhone

  > Den 9. jan. 2022 kl. 15.47 skrev Bare kald mig Ditte : > > >

  Liked by 1 person

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.