Man må ikke sole i bikini eller have en stripper med til bødekassefest i Frankrig

Hej venner. Fuglene kvidrer udenfor, og jeg har fået sol i face. Det er blevet sommer i Frankrig, og her er omkring de 25-30 grader i de her uger. Pt sidder jeg i min sofa i sportsbh, og klokken er 22. Det er virkelig lækkert, men knapt så sjovt, når man ikke kan lægge sig i parken i bikini. Fordi ved I hvad? DET MÅ MAN IKKE!

For en uge siden går jeg ned i parken for at få en tan i det gode vejr. Det ville være perfekt at komme hjem til Danmark med fregner og brune stænger, så jeg pakker tasken og cykler derned. Mens jeg gør mig til rette med bikini-overdel og shorts, undrer jeg mig over, at alle har sat sig i skyggen. Der er heller ikke andre med bikini, men det er jo stegende varmt! Jeg ignorerer det og lægger mig til at høre min podcast i solen. Man bliver lidt ligeglad med hvad folk tænker hernede. Det er Frankrig-effekten. Der går ikke 15 min før, en mand med parkens navn på brystet kommer hen til mig og beder mig om at dække mig til, fordi man ikke må ligge i bikini. Jeg forstår det ikke. Hvad skal jeg så lave i parken? Hvordan skal jeg sole mig? Hvad gør folk, der ikke har en have? Du kan jo ikke opholde dig i solen uden at have lyst til at smide tøjet? Og hvad er forskellen på en bikini og så en crop top med dyb udskæring? Det giver ingen mening. Absurd, at jeg skal svede i shorts eller kjole, når jeg sidste år lå på fortovet i Holstebro sammen med min mandlige nabo og snakkede om, hvor meget vores genbo altid snakkede. Men jeg burde nok ikke være overrasket efter den oplevelse, jeg havde i fitness i vinter, hvor en ældre kvinde gav mig en reprimande for at være nøgen I OMKLÆDNINGSRUMMET, HVOR FOLK SKIFTER TØJ OG GÅR I BAD. Vorherre til hest, hvordan kunne jeg da finde på det? Så ussel og utidig en opførsel. Man skulle tro, jeg var danser på Moulin Rouge. Nå nej, det er en fransk opfindelse, hvor damer danser i meget lidt tøj, mens alle andre sidder og drikke champagne eller spiser 4-retters menu. Jeg begriber det ikke. I stedet for at sige undskyld (mine forældre har lært mig at respektere de ældre), så skulle jeg have givet hende et stripshow og svinget mine bryster rundt i urets retning.

Apropos stripshow, så er det jo tid til årets bødekassefester. Mange i Danmark har nok allerede afholdt dem, men vi slutter først sæsonen på lørdag d 21/5, og kan derfor først afholde vores i begyndelsen af næste uge, før alle er taget på ferie. Lad mig starte med at sige dette: bødekasse i Danmark er ikke det samme som “Caisse noire” i Frankrig. I Danmark begynder planlægningen allerede 3-4 måneder før, og der et afsat et frivilligt udvalg til at sørge for alt lige fra aktiviteter til alkohol. Hernede er der ikke rigtigt nogen struktur. Der er en bødekassemester og hvis hun ikke gider, giver hun tjansen videre. Vi er nu en uge før dagen, og der er kun reserveret et hus. Her er der til gengæld en swimmingpool, og sådan en kunne jeg virkelig godt bruge lige nu. Derudover er der ikke planlagt noget, og for hver beslutning, der skal tages, skal alle i gruppen sige ja. Rookie-fejl! Alle ved, det er umuligt at få tilbagemelding fra alle på et hold, og vi gider det heller ikke svare. Bare tag den beslutning, ellers kommer vi aldrig videre. Derudover har jeg indtryk af, at folk virkelig er hooked på idéen om at tage ud i et AirBnB på landet, hvor vi så skal sidde og kigge hinanden i øjnene. Og er der noget, jeg ikke gider, så er det at være fanget i et hus på landet med mennesker uden nogen form for aktiviteter… Eller alkohol.

For et par dage siden mødte jeg en holdkammerat, og da samtalen faldt på bødekassen, fortalte jeg hende lidt om, hvordan vi afholder det i Danmark. “For det første,” sagde jeg, “skal vi have en stripper”, og med det samme begyndte hun at grine. Jeg forstår godt, det er sjovt, men det er også hele pointen med en stripper. Det er sjovt, og det giver en fælles oplevelse. Hvad hun derefter svarede til det, gjorde stort indtryk på mig.

Men der er nogle på holdet, som kun er 18 år…

Er jeg blevet hærdet eller er det det mest vattede argument? Jeg er måske blevet hærdet gennem tiden, men som 18-årig havde jeg da ikke haft noget problem med en stripper. Som 20-årig fik jeg lapdance af en stripper, der var klædt ud med Scream maske, og jeg skulle smøre olie udover hans krop, der svarede til ca. halvdelen af min egen. Jeg glemmer det aldrig. Det var absolut klasse! Men måske beviser det netop, at jeg er hærdet efter flere års bødekassefester. Jeg kom også med idéen om at prøve poledancing, men den var hun heller ikke vild med, selvom det også er meget populært i Danmark. Så måske kan begge ting være sandt. Jeg kan være hærdet, og Frankrig kan være konservativ. Jeg tror i hvertfald, at vi i Danmark er lidt mere afslappet med nøgenhed, end de er i Frankrig, på trods af, at jeg forbinder Frankrig med en lidt mere liberal tilgang til det.

Hvad tænker I? Er jeg hærdet? Lol.

Jeg er også ved at vende tilbage på fuld styrke efter min hjernerystelse, men jeg kommer ikke til at spille flere kampe desværre. Jeg fik min hjernerystelse onsdag d. 13. april mod Besançon, og hverken lægen, fysserne eller jeg synes, der er grund til at skynde på tingene, når det ændrer på noget i stillingen. 🙂

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.